Yeme & İçme 1 ay Kışın dondurma yer misiniz? flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Bence mevsimi olmamalı 😋😋😋 Güncellemeler1 ay Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kışın dondurma yer misiniz? Kışın dondurma yer misiniz? Cevap Yaz 66 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Bikız99Fenomen Takip Et Master Yaş: 23 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaz kış canım ne zaman isterse yerim ama bu marketlerde satılanlar dondurma gibi değil ki yazın o açık dondurmacılardan yemek çok daha keyifli 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77Fenomen Takip Et Master Yaş: 45 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet kışın dondurma yerim çok severim. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 ay Yeme & İçme konusunda 621 cevap paylaştı. Yerim olursa çoğu bakkal çakkal elektrik faturasından yırtmak için kışın dondurma satmamaya başladı 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 52% 1 ay Yeme & İçme konusunda 361 cevap paylaştı. Dondurmanın mevsimi biz küçükkendi. Yaz gelse de dondurma yesek derdik. Sonra bu paket dondurmalar çıktı artık yaz kış yenilmeye başlandı. 1 0 Yorumla
AŞK-IVUSLAAAAT Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aylardır hasta olduğum için yiyemiyorum ama normalde yerim 2 0 Yorumla
Menethil Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 70% 1 ay Uzun zamandır yemedim, 2 haftadır da kötüyüm ancak toparladım. Ben yazı bekleyeyim 😅 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Dondurmanın zamanı olmaz. Damak tadı sonuçta her mevsim yenir 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 953 cevap paylaştı. Benim için dondurmanın mevsimi yok. Kışın yediğim zaman daha çok üşüyorum yine de seviyorum 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Sürekli üşüyen sen ve kışın dondurma. Senin yazın bile yememen lazım 😂 1 0 Yorumla
s seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Yeme & İçme konusunda 575 cevap paylaştı. Evet severim ama çok tüketmem Canımı seviyorum hasta olmak istemem 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 ay Yeme & İçme konusunda 956 cevap paylaştı. Yemem, sende soğuk şeylere alışma 50 derece sıcağa gideceksin yakında 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 638 cevap paylaştı. Evet zaman zaman tüketiyorum. Keyifli akşamlar.. 1 0 Yorumla
meraklihaaakan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% 1 ay kiz hasta klcaksin yemem hemen bademcikelr tepki verir 1 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 37% 1 ay Her zaman yenir mevsimi yok sadece kış aylarında biraz dikkatli olunmalı hepsi bu 1 0 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% 1 ay en ucuzundan bari yeme şunu 1 6 Yorumla flaneurx 1 ay Frigola her markete çıktığım da 5 tane alirim Yorumla gözümKIZarıyor 1 ay istersen 50 tane al ucuz dondurma bu :) Yorumla flaneurx 1 ay Hii tamam ben öyle seviyorum Yorumla gözümKIZarıyor 1 ay keşke yerken düşürsen yere:p Yorumla flaneurx 1 ay 2 tane yedim hiç düsmedi Yorumla gözümKIZarıyor 1 ay düşünce aklına beni getir Yorumla
Fırat_NL Takip Et Xper 5 Yaş: 45 1 ay Hemen hemen her gece yiyorum ve kışın daha hoş hata 1 0 Yorumla
Testrrr Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 ay dondurmanın mevsimi olmaz. 4 mevsim açan çiçek gibi. 1 0 Yorumla
JonSnowStark Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% 1 ay Nasıl yani? Dondurma yemenin mevsimi mi var? 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Yaz kış canım ne zaman isterse yerim ama bu marketlerde satılanlar dondurma gibi değil ki yazın o açık dondurmacılardan yemek çok daha keyifli
Canım isterse yiyorum
Evet kışın dondurma yerim çok severim.
Yerim olursa çoğu bakkal çakkal elektrik faturasından yırtmak için kışın dondurma satmamaya başladı
Dondurmanın mevsimi biz küçükkendi. Yaz gelse de dondurma yesek derdik. Sonra bu paket dondurmalar çıktı artık yaz kış yenilmeye başlandı.
Aylardır hasta olduğum için yiyemiyorum ama normalde yerim
Uzun zamandır yemedim, 2 haftadır da kötüyüm ancak toparladım. Ben yazı bekleyeyim 😅
Dondurmanın zamanı olmaz. Damak tadı sonuçta her mevsim yenir
Benim için dondurmanın mevsimi yok. Kışın yediğim zaman daha çok üşüyorum yine de seviyorum
Sürekli üşüyen sen ve kışın dondurma. Senin yazın bile yememen lazım 😂
Evet severim ama çok tüketmem
Canımı seviyorum hasta olmak istemem
Yemem, sende soğuk şeylere alışma 50 derece sıcağa gideceksin yakında
Evet zaman zaman tüketiyorum. Keyifli akşamlar..
kiz hasta klcaksin yemem hemen bademcikelr tepki verir
Her zaman yenir mevsimi yok sadece kış aylarında biraz dikkatli olunmalı hepsi bu
en ucuzundan bari yeme şunu
Frigola her markete çıktığım da 5 tane alirim
istersen 50 tane al ucuz dondurma bu :)
Hii tamam ben öyle seviyorum
keşke yerken düşürsen yere:p
2 tane yedim hiç düsmedi
düşünce aklına beni getir
Hemen hemen her gece yiyorum ve kışın daha hoş hata
dondurmanın mevsimi olmaz. 4 mevsim açan çiçek gibi.
Canım çekti ama cesaretim yok. 😂
Nasıl yani? Dondurma yemenin mevsimi mi var?