Yeme & İçme Çorbayı terbiyelemeden tuz döktüm, ne yapmalıyım? Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor GEBERCEM ya XHWKQHAKAJSJS niye bu kadar beceriksizimm Güncellemeler+1 yıl Hiçbir şey yapmadım ama kesilmedi, çok slayim yaa💅🏻🕺 Çorbayı terbiyelemeden tuz döktüm, ne yapmalıyım? Cevapla Gebelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% +1 yıl fiziğin güzel ama yeteri kadar bilgili diilsin demekki🤷♂️ 0 1 Yorumla brsdışgüç +1 yıl patatesi soy ikiye böl at çorbaya,15 dk. sonra çıkart Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Terbiyeyi iyice ılıtıp sonra dök çorbaya 0 0 Yorumla
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Tuz dökünce ne oluyor ki 0 2 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Terbiyeli çorbalara, terbiyelemeden tuz dökersen kesilir ama bir şey olmadı şansıma Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Bunu bilmiyordum bak Yorumla
ilterkanm Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Dök yeniden yap xd 0 2 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Yazık olum bulamayanlar var Yorumla ilterkanm +1 yıl Yapacak bir sey yok o zaman yicen haha Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir şey olmaz korkma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
fiziğin güzel ama yeteri kadar bilgili diilsin demekki🤷♂️
patatesi soy ikiye böl at çorbaya,15 dk. sonra çıkart
Terbiyeyi iyice ılıtıp sonra dök çorbaya
Tuz dökünce ne oluyor ki
Terbiyeli çorbalara, terbiyelemeden tuz dökersen kesilir ama bir şey olmadı şansıma
Bunu bilmiyordum bak
Dök yeniden yap xd
Yazık olum bulamayanlar var
Yapacak bir sey yok o zaman yicen haha
Nick ise bilgili kız
Bir şey olmaz korkma
slaay