Yeme & İçme 1 ay Gözleme mi, börek mi , pizza poğaça mi hangisini seviyorsun? ölümmmeleğiii Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Börek Gözleme Pizza poğaça Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gözleme mi, börek mi , pizza poğaça mi hangisini seviyorsun? Cevap Yaz 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 ay Abla valla sizin evden de pasta börek eksik olmuyo heee :( Daha yeni hem sucuklu hem sebzeli poğaça yapmıştın :( 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Sorma kardeşim ama canım çıkıyor haberin var mı 🤣 Yorumla KızlarSoğuyor 1 ay Olsun abla yaaa :( Çoluk çocuk eşin dostun yerken unutursun sen yorgunluğunu :( Afiyet olsun :( Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 14,7b cevap paylaştı. Ben gözleme seviyorum abla. ama pizza poğaça da güzel ama bir yerden sonra sıkılıyorum çok hamur işi yemekten 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hepsini çok seviyorum ayırt etmeksizin 😋 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Börek severim abla 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 457 cevap paylaştı. pizza ❤ 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Yeme & İçme konusunda 654 cevap paylaştı. Gözleme diyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gözleme bir yana dünya bir yana
Abla valla sizin evden de pasta börek eksik olmuyo heee :( Daha yeni hem sucuklu hem sebzeli poğaça yapmıştın :(
Sorma kardeşim ama canım çıkıyor haberin var mı 🤣
Olsun abla yaaa :( Çoluk çocuk eşin dostun yerken unutursun sen yorgunluğunu :( Afiyet olsun :(
Ben gözleme seviyorum abla. ama pizza poğaça da güzel ama bir yerden sonra sıkılıyorum çok hamur işi yemekten
Hepsini çok seviyorum ayırt etmeksizin 😋
Hiç biri çok yağlı tüketmem
Börek severim abla
pizza ❤
Borekk
Gozleme
Gözleme
esmer buyday gözleme
Gözleme diyorum
Böreği çok severim
El yapımı sevmem