Yeme & İçme Mandalinalar portakalların çocuğu mudur? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ya arkadaşlar mandalinalar nasıl portakallarla akraba olamaz yaa nasıl? Mandalinalar portakalların çocuğu mudur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Godofevil666 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl şimdiki portakallar neden mandalinaya dönüşmüyor o zaman... 0 1 Yorumla mint__yesili +1 yıl Hahahahha güzeldi bu Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eğer kuru fasülye de barbunyanın kuzeni değilse ben bunu kaldıramam 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. mantıklı suskun çiçeğim 3 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 555 cevap paylaştı. Greyfurt da amcaları mi oluyor 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bıkmadınız mı şu espriden 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bıktk Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Yapmayın o zaman Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Dedeleri ağaç kavunu 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl bebek mandalinalar çok tatlı jbsjhbjd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
şimdiki portakallar neden mandalinaya dönüşmüyor o zaman...
Hahahahha güzeldi bu
Eğer kuru fasülye de barbunyanın kuzeni değilse ben bunu kaldıramam
mantıklı suskun çiçeğim
Greyfurt da amcaları mi oluyor
Haha
Bıkmadınız mı şu espriden
Bıktk
Yapmayın o zaman
Dedeleri ağaç kavunu
mandalinalara sahip çıkalım :D
bebek mandalinalar çok tatlı jbsjhbjd
Amca oğullarıdırlar