Yeme & İçme Size beyaz çikolatalı pasta yapsam yer miydiniz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Bu aralar hep beyaz çikolata seviyorum? Güncellemeler+1 yıl Altn folyo Size beyaz çikolatalı pasta yapsam yer miydiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
KuasarMeta Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl böyle bir pastaya kim hayır der ben şahsen çok severim krem şanti yerine krema olması iyi olur ama 0 0 Yorumla
Vanwa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl şu an tatlı olarak her şey olabilir 😂Pp iyi olmuş 😂 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Mersi Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Çikolatası beyazmış, siyahmış hiç fark etmez. Ucunda ölüm olsa pasta görünce dayanamam dalarım 😄 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yanii yerim ama severek yemem ilk tercihim olmaz 💆♂️ 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Beyaz çikolata sevmem ama yine de teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 815 cevap paylaştı. Beyaz çikolata sevmiyorum kii 0 0 Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yemem, beyaz çikolatayı hiç sevmiyorum. 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beyaz çikolata sevmiyorum maalesef. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yemem , pasta sevmiyorum 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı. Elinize sağlık. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. sütlü çikolatalı olsa yerdim 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 480 cevap paylaştı. Yemem, ya siyah, ya hiç.cut. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. yerim çiçeğim 3 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. Yerdimm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
böyle bir pastaya kim hayır der ben şahsen çok severim krem şanti yerine krema olması iyi olur ama
şu an tatlı olarak her şey olabilir 😂
Pp iyi olmuş 😂
Mersi
Çikolatası beyazmış, siyahmış hiç fark etmez. Ucunda ölüm olsa pasta görünce dayanamam dalarım 😄
Yanii yerim ama severek yemem ilk tercihim olmaz 💆♂️
Beyaz çikolata sevmem ama yine de teşekkür ederim.
Hayır sevmiyorum
Beyaz çikolata sevmiyorum
Pasta ile aram pek yok
Beyaz çikolata sevmiyorum kii
Yemem, beyaz çikolatayı hiç sevmiyorum.
beraber yerdik :)
Beyaz çikolata sevmiyorum maalesef.
Yok sevmemm
Yemem , pasta sevmiyorum
Elinize sağlık.
sütlü çikolatalı olsa yerdim
Yemem, ya siyah, ya hiç.