İkincisi gerçek true loveler görüyorum, duygulandım. Gözyaşım pıt...
https://i.hizliresim.com/l2hxige.gif

Kafanıza göre bildiğiniz yemeği mi yaparsınız yoksa istediği yemeği bilmiyorsanız da dener misiniz?
Evliyim ve eşimin istedigi yemekleri yapmiyorum. Daha dogrusu benden yemek pek istemiyor, kendi yemegini genelde kendisi pişiriyor. Bunun sebebi de kendisi duzenli spor yapan ve beslenen biri. Kalorisini vs hesapliyor.
Tuz, un, şeker, yağlı yemiyor. Turk mutfagina ters biraz yani. Pilavi bile bildiginiz haşlanmış gibi yiyor. Yani pilav dedigin biraz yagli, tuzlu, kavruk olur. Damak tadim hic eşimle uyusmuyor bu yuzden.
Hem bana ayri, hem ona ayri yemek yapmak zor oluyor. Kendisi de hem kalori hesabi vs yaptigi icin, hemde bende ekstra yorulmayayim diye kendi yemeklerini kendisi hazırlıyor. Yani bizim evde cogunlukla herkes kendi yemegini kendi pisirip yiyor.
Denedim onun yemeklerini yemeyi, saglikli da elbette ama tatsiz, tuzsuz hicbir keyfi yok, yiyemiyorum. Bir kadin olarakta tatli, cikolata gibi seylerden uzak durmakta kolay degil, hormonlar vucut istiyor bizde bunlari. O yuzden pek eslik edemiyorum onun yedigi yemekler konusunda. Eslik edebilsem ikimize de ayni yemegi yapmak daha kolay olurdu.
Eger cok yorgunsa ve işte yogunsa benden istedigi oluyor arayip, hayatim orada tarif var ve bugun ne yiyecegimin menüsü var, yapar misin diye. Öyle arada sirada yapiyorum, yapmaya çalışıyorum ama cogunlukla kendisi yapar.
Eşimin istediği yemeği yaparım, bilmiyorsam da denerim. Üzerine tatlısını da yaparım, en sevdiğim aktivitelerden biridir sevdiğim kişiyle keyfini çıkartarak yemek yemek🤓
İleride evlenirsem özel bir şey isterse yaparım tabii ki en azından denerim olmazsa başka bir şey yapar yeriz.
Niye yapmayalım ki? Yapmamak için neden mi var
*Ben yapmam çalışıyorum, yemek bulduğuna şükretsin.
*Ben yapmam, yemek yapmayı bilmiyorum ne biliyorsam onu yer
*Babasının uşağı yok ben yapamam...
Gibi gibi birçok cevap veren ve sebep bulan insan olduğu için soru böyle soruldu. Karı koca olmak herkese has değil maalesef.
Bunu diyen veya diyecek olan hiçbir insanı hayatına alıp da ziyan etmesin lütfen. Ortak yaşam nedir, sevgi nedir bilmeyen evlenmesin ve lütfen üremesin.
Cevap
8Cevap
Eşimin ve çocuklarımın istediği yemekleri yapıyorum.
Yapardım tabi ki eşim istesin yeter ki ama yemek yapmak da iyi değilim
Ortak sevdiğimiz yemekleri yapmaya çalışırım. Sevdiği yemeği bilmiyorsam da öğrenirim
İşte gerçek aşk..
Ağlama beni de ağlatıcaksın
Hem onun isteği hem benim dengelerim onu ben
Kendi canım ne isterse onu yaparım eşim de yemek isterse yiyebilir
Bilmiyorsam öğrenirim sevdiği yemekleri yaparım
yaparım söylemesi yeter akşama yemeği önünde bulur tatlılar da dahil..
Yemek yapmayı zaten seviyorum birde eşim isterse zevkle yaparım
sporcu değil fitness yapan tavuk pilav yiyor bunların kafa güzel
Kilo alımı için pilav diye biliyorum, tavuk ayrı mevzu. Spora göre beslenme farkı var.
Her sporcu tavuk pilav yemez ama fitness yapanlar elde kase kaşık tavuk pilavla geziyor.
Safsın kelime yapıyorsun bi sktr şurdan
Eşimin istediği bir yemek varsa elbette yaparım sonra da p bana istediğim bi yemeği yapar:)
Yapamam çünkü yemek yapmasını bilmiyorum ve ayrıca da bekarım
Evli olsaydım eşim ve çocuğum ne isterse onu pişirirdim.
Evet yaparım, bilmiyorsam denerim tarife bakarak yapmaya çalışırım.
Yaparım sorarım yani sonuçta eşim fikrini almak isterim
Dışarda yiyebileceği her türlü yemeğin alasını yaptık da değer mi gördük 😀
ne yapcam diye düşünüp kararsız kalmaktansa istediği şeyi yapmak daha kolay 😂
hmm yemek yapma kabiliyetimi geliştirmem gerek
Evet yapardım bilmiyorsam denerim
Ne bulursa onu yer kendi yapmayacaksa
Yaparım bilmiyorsam ogrenirim
Yapabileceğim bir yemekse evet
Yaparim nolcak bildiğim bi şeyse
Yapardım , bilmiyorsam da öğrenirdim :))
çipitos kola yesin benane yaa
Yaparım elimden geldiğince.
Yapar sonra kendi ellerimle yediririm
Eşim sonuçta tabiki yaparım
Yoğun istek üzerine yapıyorum
İstediği yemek varsa yaparım
Evet istediğini yaparım mutlu ve güçlü olsun
İstediği yemek varsa onu yaparım
Yaparım tabikiii😍
Öğretirse yaparım.
Yaparım tabiki
Yaparım