Yeme & İçme Un kurabiyesi sever misiniz? secilsimsek Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Un kurabiyesi sever misiniz? Pişmeden fotoğrafını çektim. 😁 Un kurabiyesi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Pek sevmiyorum 0 0 Yorumla
TꪊƝiȿș Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Siyahı hiç yemedim ama oda güzeldir heralde. Sonuçta siyah beyaz ayrımı olmamalı. Irkçılığa karşıyım. 0 0 Yorumla
Türkündişikurdu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kakolusunu severim ayrıca🤗 kurabiylerin de seni gibi tatlı gözüküyor... 0 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl Teşekkürler. ☺️ Yorumla Türkündişikurdu +1 yıl Rice ederim..🤗 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Çok severim. Şu aralar doğal olarak renkli olanlarını yapma peşindeyim 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 476 cevap paylaştı. Tatlı ve kurabiye türlerini hep sevmişimdir 😋 Yani yess severim 😅 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 371 cevap paylaştı. Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık 🥳çok severim özellikle tarçınlı varsa bayılırım 😅😁 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Eskiden çok severek yiyordum ama artık kestim yemeyi, malüm göbek yapıyor😕 0 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Eline sağlık güzel yapmışsın Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Bak şimdi ya zaten kolestrolle uğraşıyorum 🤪 0 0 Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Canımı çektirdin :( Ben denizin ortasında nereden bulacağım şimdi bunu 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Evet tabiki severim ❤️ 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Çok güzel görünüyorlar çok severim ayrıca. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Pek değil çoko damlalı hanımeller daha iyi 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Seçerim afiyet olsun çöm güzel görünüyorlar 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Tesekurler seçil hanim 0 0 Yorumla
Gülxxx Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Boguluyomus gibi oluyorum sevmiyorum o yuzdem 0 0 Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır dişlerime yapışıyor sinir oluyorum 😄 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Severim. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevmirem 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Evet çok severim 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mm 😋 severim 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 563 cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Pek sevmiyorum
Siyahı hiç yemedim ama oda güzeldir heralde. Sonuçta siyah beyaz ayrımı olmamalı. Irkçılığa karşıyım.
Kakolusunu severim ayrıca🤗 kurabiylerin de seni gibi tatlı gözüküyor...
Teşekkürler. ☺️
Rice ederim..🤗
Çok severim. Şu aralar doğal olarak renkli olanlarını yapma peşindeyim
Tatlı ve kurabiye türlerini hep sevmişimdir 😋 Yani yess severim 😅
Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık 🥳çok severim özellikle tarçınlı varsa bayılırım 😅😁
Eskiden çok severek yiyordum ama artık kestim yemeyi, malüm göbek yapıyor😕
Eline sağlık güzel yapmışsın
Bak şimdi ya zaten kolestrolle uğraşıyorum 🤪
Canımı çektirdin :( Ben denizin ortasında nereden bulacağım şimdi bunu
Evet tabiki severim ❤️
Çok güzel görünüyorlar çok severim ayrıca.
Bayılırımm
Pek değil çoko damlalı hanımeller daha iyi
Seçerim afiyet olsun çöm güzel görünüyorlar
Severim ellerine sağlık 💜
Görunüm güzel ama kurabiye sevmem
İki ayaklısını sevmem
Tesekurler seçil hanim
Boguluyomus gibi oluyorum sevmiyorum o yuzdem
Hayır dişlerime yapışıyor sinir oluyorum 😄
sevmem resimdeki de iğrenç görünüyor
hayır
Tatlı şeyleri sevmiyorum.