İskender yiyorum ama yalnız 😭 bu kaçıncı yalnız İskender yiyisim

Ne zaman kocişim alacak
İskender yiyorum ama yalnız 😭 bu kaçıncı yalnız İskender yiyisim

Ne zaman kocişim alacak
Bi gün arkadaşımla buluşucaktım ve gelmemişti ben de gidip tek başıma iskender yemiştim canım çekti diye
Bi yere gidesim de yoktu aldığım yerin masasında oturup yedim, ordaki kasiyer beni izleyip durmuştu , neden bakıyo diye düşünmüştüm
Şimdi anladım niye baktığını meğer bana üzülmüş yıkık olduğumu düşünmüş bu soruyla anladım
Cevap
69Cevap
Seni yıkık yapan yalnız yemen degil pilavlı yemen.. Hiç hoş olmadı bu 🧏🏽♂️
Niye
Ne alaka yalnız güzel olur zaten
Yıkık değilsin.
Kocası olupta herşeyi kendi yapan, tek gezen, tek yiyip içenler de var hangisi daha yıkık acaba 😂 neyse ki yıkıklık olarak görmüyorum ben kendiyle mutlu olabilen insan tek başına herşeyi yapar...
Afiyet olsun yalnızca nerde yiyorsan iskenderi güzel değil pilav ne yanında 🤣😂😁 ve salçalar duruyor malzemeden çalmış
Aynen yaa fatkettim ben de Aspava bir de cigkofte ayrı tabakta gelir benim ki i salatanın üstüne iki tane koymuş heralde dedi bu küçücük kız yiyemez salça biraz da çok olmuş isknder o kadar da iyi değildi teşekkür ettim ama yani
Dediğin gibi beğenmedim ben en son bursa da yediğim güzeldi yıllar once bir de yalovada Özdilek de yemiştim o güzeldi bunlar tirt
140 lira olmuş
Bilmiyorum kanka öyle işte 🙄 hayır baba hep aynısını yapiyolar ufak tefek olduğum için adam hic demiyor çay içer misiniz felan ben dedim ki çay da ikram mi tabi efendim dedi çay getirdi
Yaşım 27 halbuki sweet felan giyiyorum yaa ogremci gibi duruyorum heralde
Ben de çok yedim tek başıma hala tek başıma yiyorum şikayetçi miyim evet ama benim şikayetçi olmam bir şey değiştirmiyor
Ay ne alaka yıkıklık ye gitsin tadını çıkara çıkara afiyet olsun
Hayır bu mükemmel bir özgüvenlik, kendiyle barışıklık, kendini sevmelik, kendiyle mutlu olan kişi herkesi mutlu eder.. 😎😇😇
Ya ne alaka bende yerim tek başına gezerim ederim en azından tek başına kazık yemiyorsun yalan duymuyorsn
Neden yıkık olasınız daha gençsiniz, belirttiğiniz yaş aralığı doğru ise. Bir gün gelir biri ile daha mutlu bir yemek yersiniz.
Bu kadar üzülmene gerek yok senin de karşına bir gün doğru kişi çıkar muhakkak o zaman çift olarak yersiniz 😇
Yikik falan bilmem ama gunaha girdin bilessiin.
Canimiz cekiyor yahu!
Yaa kanka hiç iyi d eğildi canın vekmesin
Kuruydu
Yemsen de olur yanu
Benim için yemek sevgilim gibi yerken dünyanın en mutlu insanı olurum onun için yalnız yemekte sorun yok tadını çıkar açıktım 😭😭
Ne alaka be tadını çıkar 😉 karşında sana eşlik edebilmek için nelerimi vermezdim he he şaka bir yana yemek yemek harika bir şey
Ayni ben cok sevindim simdi benim gibi yikiklarda varmış
Bence değil. Ben de tek başıma yediğim zamanlar oluyor. Ama umutluyum.
Aspava mi burası?
Ya hayattan yalniz başına keyif almayi da öğrenmek gerek değil mi?
Yaklaşık 5 senedir yalnız yemek yiyorum. Evet artık sıkıcı olmaya başladı
En azından yalnız yemek yiyen tek kişi sen değilsin bende öyleyim ondan üzülme 😂😂
Zaten tek yenirde o mekanda bir daha yeme. Et iskender yanında pilav olmaz 😂😂
Gel birlikte iskender yiyelim dedinde gelmedimmi aşk olsun
Bunları tek başına gömmen mutluluk verici. Çünkü hepsini yalnızca sen yiyeceksin.😍
İskender mi 🤤 İskender için can alır can veririm. Nerdesin söyle bende gelicem
bende bugün tek yedim iyi ki de tektim kimseye ihtiyacım yok
Kız İskender yiyorsun daha ne aç youtubeden bir şeyler keyfine bak
yalnız başına aktivite yapabilmeyi yıkıklık mı sanıyosun
1 sonrakini birlikte yiyelim, benden olsun :D :D
Yıkık değil paranın olduğunu gösterir bu. İskenden porsiyonu uçtu gitti☺️☺️☺️
Vallla bende bayılırim İskendere ya benimde ne zaman karım olucak 🤦😂
Bende yanliz yerim õnune bak zevkle ye boş ver kardesim..👍🏻
Ben onu bile yiyemiyorum tek başıma da olsa dışarda yemek yemeyi isterdim
yahu kızım çağırdın da gelmedik mi? gelmezsek ondan sonra konuş :))
Aksine ben yalnız yemeği severim yalnızlık çok güzel keşke yalnız olsam hep samimi bir ortam yok maalesef
Çekinmeden oturup yiyebiliyorsan yıkık değilsin
Bence tek sorun iskenderin yanında pilav olması onun dışında her şey normal.
Yok yaa, afiyet olsun ne güzel. 🤓
Kociş olmam kabul edersen iskender sponsorun olayım 😄
Aksine çok güçlüsün
Ben yalnız başıma Antepe gidiyorum
Yıkıklıksa budur yıkıklık
off be wn sevdigım yemek kendileri🤤🤤🤤🤤 canım cekti vala ben 6 senedir yalnız yiyorum😂
Çağırdında gelmedik mi 😒
İskenderin yanında pilav mı? 😱😱😱 Yoğurduda yanına koymuşlar üstelik 😱 Seni iskender veriyoruz diyerek döner verip kandırmışlar 🤣🤣
😂kanka normalde nasıl oluyor ki benim yediklerim hep boule yapuyor valla bilsem geleceğini çağırdım en azından beraber yerdik ahahah yalnız olmazdim
İskenderin anavatanından kopup gelmiş insanım ben yoğurdu iskenderin yanına koyanın alnına vururum 😒çok sinirleniyorum görünce. En alta pide dizilir üzerine yoğurt serilir sonra etler ve sosu gelir üzerine. Böyle asker gibi yan yana dizilmez o bildiğin döner menü 😒
Doğrudur kanka zaten beğenmedim pek bunu ben nedense yediğim yerler ya zar gibi ince et koyuyo üstüne ya da kuru yapiyor hiç güzel değil Ankara 'da kiler
Ankara 'da iskender yasaklansın. 😂😂 Bursa'ya gidip gelinir bunun için ❤️
😂 ya da ben güzel yerlero bilmiyorum anlamadım hep sacma şeyler denk geliyor aspavaydi bu sözde AA evet Bursa'da yemiştim o güzeldi şimdi yıllar önce
Ankara 'ya söyle herkes kendi bildiği işi yapsın ahahahahha 🤣
Ne kadar olmuş İskenderun
140 yaa
Oha be vermem o parayı ona 😄
Ne güzel la tek başına yemek, pintilik en sevdiğim şey
Ben sevmem keşke biri olsaydı abime dedim gel sana ismarlayacagim gelmedi
Vakti gelince olur reis
İskender pahalı artık kimseyle yenecek gibi değil.
iskenderin yanında niye pilav var ona takıldım ben
Tam bir yıkıksın.
Yıkık değilsin yenir.
Pilav olmamış be onun yanına
Yalnızlık bazen güzeldir
Bende hep yanlız yiyorum ne olacak
Ah bu yalnızlık of🤦
Ağzının tadını biliyorsun he boş ver yalnızlığı
Bende hep bu haldeyim 👍😂
Mis gibi duruyor bunları çok düşünme göm gitsin😂
Afiyet olsun başarılarınin devamı dilerim
Yok bende pizza yedim tek ama evde