Evde hiç yemek pişirmiyoruz hep dışardan yiyoz. Bugün farklılık olsun dedik evde yiyelim diye eve geldik. Eşim yapacaktı yine dışardan söylüyoruz. Çoğu zaman çok uyguna denk geliyor. Bu evde ne zaman aş pişecek.

Evde hiç yemek pişirmiyoruz hep dışardan yiyoz. Bugün farklılık olsun dedik evde yiyelim diye eve geldik. Eşim yapacaktı yine dışardan söylüyoruz. Çoğu zaman çok uyguna denk geliyor. Bu evde ne zaman aş pişecek.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dışarıda yemek söylüyorum genelde
İşte o büyük oyunu bozacak link: https://voca.ro/12hPOAN4qL4O
Toplu market alışverişini değil, porsiyon fiyatını dışardaki yemek fiyatıyla kıyaslamak gerekiyor.
Şimdiki nesil pek yapasi gelmiyor eski eşimde aynıydı ben yapayım deyincede kiyameti kopartirdi
Nesille ne alakası var çalışan insanlarız çoğu zaman dışarda yemek zorunds kalıyoruz zaten
Benim annemde çalışırdı hergun yapardi yengem vs diğerleri de eski eslerimin aileleri arkadaşlarımın aileleri hala yapiyorlar şimdilerin usengecligi ben de yapıyorum işten geldim mi ne var bunda niye zorlanayim obir kap yemek için
Eşimle saatim uymuyor ve verdiğimiz yemek parası kazandığımızın yanında hiç. Annen sizin için yapıyordur çocuk olsa bizde illaki hazırlarız bence saçma bir genelleme
Çocukla mi ugrasayim yemek mi yapayım oluyor o zaman da zengin kocaya yasladın yani kendini
Ne kadar aptal insanlarsnz ben kocamdan çok kazanıyorum ne alaka zengin kocası bir kadun kendi başına çok kazanamaz aynen aptala bak
Yalnız yaşadığım için genelde dışarıdan yemek söylüyorum. Bazen kendim de bir şeyler yapıyorum.
Genellikle evde yapmaya çalışıyorum. Dışarıdan verdiğim yemek siparişi parasını, evde yemek yapmak için malzeme alsam daha kâr.
Her gün dışardan söylüyorum. Mesela dışardan eve gelirken anne acıktım diyorum yemeğim hazır oluyor
Benim anam yok evliyim 😅
ülkenin b. ku çıktı ne yapacağımızı ne yiyeceğimizi şaşırdık bazen dışardan yemek daha uyguna geliyor
öyle valla
Yemek değil de sıklıkla tatlı söylerim🫠
Tatlı da söyledim insnılmaz kötü geliyor tatlılar
Bunlar evli mi ergen mi iyyy
Hayır çok söylemiyorum artık
"Fofofof"
aşkım ya randomu bile bir farklı
körüklü tren mi senin aşkın
Normalde gülüşü daha saçma 🤣
xd ne
2010lu yılların gülüş modası
haa yeni öğrendim xd