Yeme & İçme İlk defa içecek biri için hangi alkollü içeceği tavsiye edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Marka da belirtirseniz çooook memnun olurum Güncellemeler+1 yıl Size içmeli miyim diye sormadım, fikriniz yoksa yazmayın İlk defa içecek biri için hangi alkollü içeceği tavsiye edersiniz? Cevapla Marka Soruları Memnuniyet Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bira olarak bud, Bomonti filtresiz olabilir 1 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Efe rakı 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Rakı ağır değil mi ya Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Tuborg gold iyidir 2 tane al iç Yorumla Soran +1 yıl Smdmfmdkd biraya da çok ön yargılıyım ya 🥲Şarap önerin var mı peki? Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Şimdi şarap işi bambaşka bir olay eğer illaki içerim dersen önerim vinkara yaşasın rozeOlacaktırya da hiç uğraşma volim al Yorumla Soran +1 yıl Neden bambaşka olay ki?Evet volimi düşünmüştüm ben de teşekkürler 🖤 Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Başlangıç olarak tavsiye etmiyorum sadece rica ederim Yorumla Soran +1 yıl Anladım peki 🌸 Yorumla
unablecaner Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Tekila 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Marka? Yorumla unablecaner +1 yıl Anejo Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 💖 Yorumla unablecaner +1 yıl Rica ama türkiyede olmayabilir yoksa tekila patron silver tavsiye ediyom Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Pepsi mango 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Niye iciyon sebep 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekmi icicen Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlarla Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beraber içelim ne dersin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teklif sadece alaka neden arıyorsun , hafif bir şeyler içerdik Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar yoklukta mısınız gerçekten xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yokluk ne alak , sana seks mi teklif ettim normal insanlar beraber alkol tüketiyor evet Yorumla Soran +1 yıl Aynen sosyal medyadan bulup tüketiyoruz birlikte djndndjdj taaabi efendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abartma sende gel tanisalim sonra yargıla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bira olarak bud, Bomonti filtresiz olabilir
Efe rakı
Rakı ağır değil mi ya
Tuborg gold iyidir 2 tane al iç
Smdmfmdkd biraya da çok ön yargılıyım ya 🥲
Şarap önerin var mı peki?
Şimdi şarap işi bambaşka bir olay eğer illaki içerim dersen önerim
vinkara yaşasın roze
Olacaktır
ya da hiç uğraşma volim al
Neden bambaşka olay ki?
Evet volimi düşünmüştüm ben de teşekkürler 🖤
Başlangıç olarak tavsiye etmiyorum sadece rica ederim
Anladım peki 🌸
En iyisi içmemek
Tekila
Marka?
Anejo
Teşekkür ederim 💖
Rica ama türkiyede olmayabilir yoksa tekila patron silver tavsiye ediyom
Pepsi mango
Niye iciyon sebep
Tekmi icicen
Arkadaşlarla
İçme mk
Beraber içelim ne dersin
Ne alaka
Teklif sadece alaka neden arıyorsun , hafif bir şeyler içerdik
Bu kadar yoklukta mısınız gerçekten xd
Yokluk ne alak , sana seks mi teklif ettim normal insanlar beraber alkol tüketiyor evet
Aynen sosyal medyadan bulup tüketiyoruz birlikte djndndjdj taaabi efendim
Abartma sende gel tanisalim sonra yargıla
Birlikte olsun