Merhabaa 🌸
Bugün bir arkadaşıma kelle paça çorbası içtiğimi söyledim hatta fotoğraf attım bana "aşko kuşko kızlar kelle paça içer mi yaaa!" diye bir tepki verdi 😅. Ama ben bayılıyorum yani napıyım.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhabaa 🌸
Bugün bir arkadaşıma kelle paça çorbası içtiğimi söyledim hatta fotoğraf attım bana "aşko kuşko kızlar kelle paça içer mi yaaa!" diye bir tepki verdi 😅. Ama ben bayılıyorum yani napıyım.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Şahsen ben nefret ediyorum ama içene de saygı duyuyorum ayrıca sağlıklı bir besin olduğuda belli. Sakatat olduğu için ve genelde ağır koku ve tada sahip olduğu için yakıştıramayanlar olabilir ama ne diyelim beğenmeyenlerde mercimek çorbası kaşıklasın..
Kelle paça çorbası sevmenin kadını erkeği mi olurmuş? Gecenin ortasında haydi kelle paça içmeye gidelim diyen kadına da nikah basılır. (Ben değil, ben 2. kez evlenmem)
Neden olmasın gayet normal. Mesela içtikten sonra dikkat etmek :) oldukça güzel bir çorba. İnsanları yediklerinden dolayı kınamamak lazım
Haydaa kelle paça aşığıyım ben! Olmaz mı olur tabikideeee ohhh afiyet olsun kuzumaaa💞💞
Bendensin bebeğim 😍
😘😘😘😘😘
Teşekkür ederim kuzuuummm💗💗
😍😘
Cevap
45Cevap
Bence olmaz yani benim açımdan :D ben bile sevmiyorum bana kokusu bile kötü geliyor yani herkesin kendi kararı tabi ki ama ben hiç sevmiyorum. özellikle bir kızın içmesi daha tuhaf geliyor
Niye icilmiyomus benim iki yaşındaki oğlum bile iciyo ablası sen bakma onları bol limonlu sarımsaklı ohh mis gibi şifa niyetine 🤗
Oh maşallah şifa olsun 🌸
Kardeşim seviyor 😂😂 anneme dıyorum bu cocuk olmamıs kamyoncu gıbı bi damak zevkı var ( espiri olarak dıyorum kamyoncular yanlıs anlayıp bos duyar kasan olmasın ) yanı ben sevemıyorum ağır gelıyor sevene de bısı demem damak zevkı bu
Kelle paça çorbası seven kadın harika bir kadındır👍🙂
Yani ben 😂
Evet👍
Bu şarkı sana gelsin 🙂
https://youtu.be/GEQBBJ4Es2Y
Ya teşekkür ederim 🤗
Rica ederim
Olabilir kelle paça güzeldir. Ben bir türlü işkembe çorbasını sevemiyorum. Bir kere kafam güzelken çorbacıda söylemişim sonra bu tövbe tövbe bok kokuyor yemem ben bunu deyip yarım bırakmışım.
Neden kelle paça içilmesin ki bunun kızı erkeği mi var seviyorsan istediğini yer içersin. Faydalı bir çorba bu kış aylarında kelle paça güzel gider ve oldukça şifalıdır afiyet olsun
Neden olmasın bende sevmiyorum çok ağır geliyor kokusu bile hemen uzaklaşmama yetiyor. tabi sevenlere lafım yok mideniz alıyorsa sorun yok benin bünyem hassas aşkolarr💅🏻😂
Normalde çorba sevmeyen ben Kelle Paça olursa içerim. Gerçek aşko kuşkolar kelle paça sever bunu herkes bilmezz
kelle paça, işkembe, tuzlama içmeyen bence hayattan çok şey kaybediyor demektir, zira her biri fazlasıyla insana yararlı sakatatlar
Aşko kuşko kızlar kelle paça içmez diye bi algı neden oluşmuş anlam veremedim. Eğer seviyorsa içebilir
kele paça içilmez mi bee
her şeyden önce sağlıklı aynı zamanda kolajen deposu cilt sağlığına iyi geliyor
Allah'tan benim sevdiğim bayılıyor buna :D
Şifadır bu içilmez mi ya...
😅
Seven kadın da olur da ben bi erkek olarak hiç sevmem 😅 kelle paça çorbası ögh🤢 tadı da kokusu da kötü kokuyor
Kelle paça iyidir, lezzetinden ziyade doygunluk ve verdiği enerji bakımından iyi.
Sağlam terletiyor, biraz kokutuyor ama iyidir.
cut.
Ben çok seviyorum çok severek içiyorum yani ama içinde sirke falan sevmiyorum.
Olabilir tercih sonuçta yemek yemeyi cinsiyetçileştirmeyin bari
Ben severim yani bu çorba da nimetlerden biri. Niye ayrım yapılıyor anlamıyorum.
Kellesini kendisi daha güzel oluyor özellikle beyni dili de biraz
Ayıklanmış kuzu ayak paça ve/veya çürük içenleri de makbüldür 😏
burada biri kelle paça içiyor diye sevgilisi terk etmişti
#susmahaykirkellepacasevenaskokuskolarvardir ✌️✨ (ben de çok severim de 😅)
Hayatımda bir kere denedim sadece denedim yani. Açlıktan kalmam lazım onu içmem için.
Niye icilmiyormus. kelle paca efsanedir. sifa deposu
Tabii ki de olur. Kelle paça çorbası sevilmez mi ya? Daha iki gün önce içtim ve çok lezzetli idi. 😋
Aşko kuşko değilim fakat bu çorbayı ne yerim ne de içerim. Sevmem
olur birlikte paçaya gittiğim kız arkadaslarım var çokta eglenceli oluyor.🤣
Heleki alkolden sonra mükemmel gidiyor 2 de şırdan gömdünmü üstüne canım çekti ya
Afiyet olsun abla 😊 yani seven insan istediğini yiyip içebilir bunda bir sorun yok
Delikanlı kızsın ondan aşko kuşko kızlarda içer afiyet olsun
Bu yemeyi kadın yer bu yemeği erkek yer diye bir şey mi oluyor ne saçma 🎈
Off keşke öyle bir hatunum olsa alırım o yapar bana
Hemde ne yani belli güzel yemeklerin bence herkes tarafından zorunlu sevilmesi gerekir
Hiç sevmem ağır kokuyor
Olur tabiki. Ben severim.
Sevmeyen kadın olmamalı be
Olabilir. Herkesin kendi damak tadı var.
Afiyet bal şeker olsun bende seviyorum
Olur çokta güzel sever. Bende seviyorum.
İçilir hemde çok güzel çorba
Kelle paça içilmez mi ya 😂
ben çok severim.
niye sevmesin onların midesi yokmu
Protein ve. kolajen deposu içilir
Kadını bilmem ama erkek halimle tiksiniyorum.🤮
Seven kadınsa ben kadın değilim
Kelle paça süper bence
Kelle paça çorbası içmeyen kadına kadın mı derim
Yemedim yemem asla nope
Olur tabi baya iyi olur hem de
Aa tabi, iç, iç vücuduna çok faydalı…
Ne alakası var lan? Kimlerle takılıyorsun iyi anla
olur olur bende çol severimm😋
Kelle paça çorbası seven kadın olur çok severim ben
Etli corba sevmem zaten vejeteryanm
Neden içmesinler? Siz farklı bir tür müsünüz?
Evet olur neden olmasın
Kelle paça seven kadın candır.
Ne kellesini nede parçasını hiç sevmem
yeni yeni sevmeye başladım
Hayatta içmem..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?