Merhabaa 🌸
Yoğun ağırlık antremanından sonra sizce hangisini yemem gerekir, kararsız kaldım.
Kelle paça çorbası.
Pilav üstü döner ya da tavuk.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabaa 🌸
Yoğun ağırlık antremanından sonra sizce hangisini yemem gerekir, kararsız kaldım.
Ben olsam vişneli browniyi yerim
Yoğun bir antrenmandan sonra kelle paça çorbasının daha iyi gideceğini düşünüyorum çünkü kolajen ve daha fazla güç kuvvet verir yorgunluğunu alır Ben olsam çorba seçerdim
Cevap
18Cevap
Direk tavuk şiş yiyordum ben ya da hiç yemiyorum😅
Aram yok ya hep ya hiç
Pilav üstü döner ya da tavuk.
Kelle paça ne kadar hoş görünse de içinde inanılmaz bir yağ oranı var. Tavuk ve pilav ikilisi daha ideal gibi.
Yağ olsa da olur yakarım ben onları hiç sorun yok (kelle paça içmek için kendime bahane yaratıyorum 😂)
amacın ne tam oalrak clean bulk istiyorsan tavuklu pilav yok klio veriyorum cut vs ise çorba
Biraz parçalanmak istiyorum kas geliştirmek istiyorum aslında.
ozm az karbınhidrat fazla protein olan bişey tercih et parçalanmaktan bahsediyorsun yani yağ oranın düşerken onun yerini kas ile doldurman lazım dedğin şey cut oluyor
Yani proteinli bir çorba daha mı iyi? Tavuk veya kelle paça çorbası gibi
eğer günlük prtoeini karşılıyorsa evet ama bunun çorbayla bir alaksı yok önemli olan yeterli protein almak yeterli karbonhidrat almak yine diğer herekli şeyleri patosyum tuz vs ve et yerken yeşillkte tüket yağlanmamaya özen göster
biri enerji kaynagi digeri protein ve lif. ha pacayi her zaman icemicegjn icin paca derim. ama bende pacayi kahvaltida seviyorum antremandan sonra tercihim pilav tavuk
Kelle paça yani ağır biliyorum tadını kimse sevmez ama mecbur ya çok faydalı
Tavuk pilav bence gayet güzel gider ama spordan sonra değil de acıkınca 😄
B Şıkkı Pilav üstü döner veya tavuk yenir 😋 Kelle Ögh 🤢
Protein boynuz ililkleri olduğu için plav vwe tavuk göğüs gomecen üstüne paçayı devirecek anca spor hakkı verirsin
Ben öğrenci insanım ikisini bir günde yiyemem 😂
bence pilav üstü döner yenilir
karbonhidrat ve protein içerikli olduğu için
Ben ikisini de mideme indiririm 😊
Kelle paça çorbası favori çorbam
Pilav, tavuk iyi gider bence😄
Döner ya da tavuk
1 asla yiyemem sahsen. Tavuklu pilav gider..
Yormamak adına kelle paça çorbası derim.
Kellepaça kesmeyebilir.
Pilav tavuk👍🏻
Güzel Bi fiziğin var
Hiç biri
Pilav döner
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?