Olur tabii her mevsimin sebzesi meyvesi ayrıdır tabii sera bile olsa bu böyle çünkü hormon verilmeden ne kadar güneş olursa da olsun toprak soğuk olduğunda bitki gerekli besin ve minarelin en önemlilerini alamaz bunu alamayıncada haliyle hormon ve fenni gübreler verilir bu da sağlık açısından zararlı
⭐ Üretim ve ulaşım kolaylığı günümüzde yaygın. Doğal güneş enerjisi ile üretim yapmak mümkün. İmkanlar el verdikçe olabilir fakat yaz mevsiminde doğal tarla domatesi alıp kış için hazırlamak en makbul olanı kesinlikle. ⭐
Domates yemedim mevsimi olur yazın daha lezzetli asla kışın domates almayız yazlık domatesleri yazın buzluğa atar annem kışın çıkartır yemeklere doğrarken
Hayır mevsimi olmaz ama yazın domates daha güzel o yüzden kavanoz yapıyoruz. Bu arada fazla domates yemek de zararlı ben sırf bu yüzden midemi yıkattım
Hayır tabi ki mevsimi olmaz bence. çünkü her mevsim yenebilecek bir sebzedir domates. ama ben fazla yemiyorum genelde yemeklerin yanında yemeği seviyorum yani sürekli yemezdim.
Olur ben sera sevmem illa yaz domatesi olmalı çünkü ara da baya fark var ben bahçe de domates yetiştirdim tek tek ilgilendim suladım tadı gerçekten değişiyor.