Yeme & İçme Nasıl olmuş yaptığım dolma? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlk defa yemek yapıyorum tadı çok güzeldi nasıl görünüyor Nasıl olmuş yaptığım dolma? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Eline sağlık güzel olmuş. afiyet olsun 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çok rahatsız oldum. Dışındaki pirinçlerin hali ne öyle daha temiz çalış. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa yaptım ondan dolayı Yorumla Soran +1 yıl Bi dahakine öyle yapmaya çalışıcam Yorumla Junİchi +1 yıl Tamam._. Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar kıskançsın ya sank isen çok güzel yapıyorsun da iyisini sen yap 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Vıdı vıdı konuşuyorsun Yorumla Junİchi +1 yıl Yapıyom zaten knk Yorumla Soran +1 yıl Hmm belli oluyor 😸 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzel görünüyor da kapaklarındaki tohumları temizlemedin mi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Onlar temizleniyor mu bende ilk defa sizden duydum ya da ben yeni başladım ya ondan bilmiyorum öyle yaparım ozaman temizlerim Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ +1 yıl Evet canım temizleniyor bir bıçak yardımıyla o tomurcukları temizlersen olur ama yinede başarılı olmuş ellerine sağlık ❤️ Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ +1 yıl Kesersin o tomurcukları yeri olur canım Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim bi dahakine öyle yapıp denicem 😊🎈 Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ +1 yıl 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Tuzunu nasıl ayarlıcam salçasını da nasıl ayarlıcam yeni olduğum için bilmiyorum Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Güzel görünüyor patlıcan olsaydı ya da kabak daha iyi olurdu biber sevmiyorum jsjsj 0 0 Yorumla
Blackworldd3 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Fena değil bnde kurabiye yapmıştım birazdan paylascam ikk defami yaptın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Pişerken üstüne tabak koymamışsın dağılmış tatlım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yo koydum Yorumla guzelseverim34 +1 yıl e sağdaki biber niye dağılmış o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ben dağıttım Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) afiyet olsun. eline sağlık Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok severim bunu ya 1 0 Yorumla
Havacı27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tohumları temizlesen daha iyi olurdu bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla Havacı27 +1 yıl Biberlerin tohumlarını temizleseydin diyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Üstüne domates koyucaktım da vaz geçtim böyle daha iyi bence Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eline saglik. Benimkiler neden kotu oluyo ya 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Youtube den izle yap ben ordan baktım nefis yemek tariflerinden Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kötü oluyor ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ici guzel oluyo sadece pisirmeye gelince olmuyo tatsiz oluyo disi Yorumla Soran +1 yıl Bişeyini eksik yapıyorsun tuzunu ya da salçasını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Salca katmadim Yorumla Soran +1 yıl Salçasız olmaz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Suyuna salca mi atiyoruz Yorumla Soran +1 yıl Evet salça katıyoruz bide zeytinyağı kat lezzetli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Suyunu ne kadar katmaliyiz üstünü gececek sekilde mi az mi Yorumla Soran +1 yıl 3 su bardağı su katıcaksın salçayla birlikte karıştır gezdir üstünde sonra zeytinyağı gezdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tesekkur ederimm💓💓 Yorumla Soran +1 yıl Yarım doldur biraz suyunu ona göre ayarla 3 su bardağı koy yeterli Yorumla Soran +1 yıl Rica ederimmmm 😊😊 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. güzel olmuş 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yokk yaaaa ciddi misin Yorumla 97Kerim97 +1 yıl evet Yorumla
kalasnikof16 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tuzsuz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yo tuzunu kattım Yorumla kalasnikof16 +1 yıl Tabaktayken mi🙂 Yorumla Soran +1 yıl Tuzunu ayarlayamıyorum ki ne fark eder sonuçta lzetttli mi evet 🤭 Yorumla kalasnikof16 +1 yıl Lezzetliyse gerisi önemli değil 🤗🤗 Yorumla
gurkan0051 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Tavatir gorunuyor ama lezzeti nasik 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel olmuş ilk yaptığıma göre Yorumla gurkan0051 +1 yıl Gelemde bi yiyem boyle bilememki :D Yorumla Soran +1 yıl Nişanlın yemek yapmasını bilmese onunla evlenir miydin Yorumla gurkan0051 +1 yıl Nisanlim yokki benm :D Yorumla Soran +1 yıl Olsaydı eğer Yorumla gurkan0051 +1 yıl Evlenirdimm disardan yeriz napalim :D Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah aynen öyle 😊 Yorumla gurkan0051 +1 yıl Sen bi etkilesime gec bakimm :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eline sağlık güzel olmuş. afiyet olsun
Çok rahatsız oldum. Dışındaki pirinçlerin hali ne öyle daha temiz çalış.
İlk defa yaptım ondan dolayı
Bi dahakine öyle yapmaya çalışıcam
Tamam._.
Ne kadar kıskançsın ya sank isen çok güzel yapıyorsun da iyisini sen yap 🙄
Vıdı vıdı konuşuyorsun
Yapıyom zaten knk
Hmm belli oluyor 😸
Güzel görünüyor da kapaklarındaki tohumları temizlemedin mi
Onlar temizleniyor mu bende ilk defa sizden duydum ya da ben yeni başladım ya ondan bilmiyorum öyle yaparım ozaman temizlerim
Evet canım temizleniyor bir bıçak yardımıyla o tomurcukları temizlersen olur ama yinede başarılı olmuş ellerine sağlık ❤️
Kesersin o tomurcukları yeri olur canım
Teşekkür ederim bi dahakine öyle yapıp denicem 😊🎈
😊😊
Tuzunu nasıl ayarlıcam salçasını da nasıl ayarlıcam yeni olduğum için bilmiyorum
Güzel görünüyor patlıcan olsaydı ya da kabak daha iyi olurdu biber sevmiyorum jsjsj
Fena değil bnde kurabiye yapmıştım birazdan paylascam ikk defami yaptın
Evet
Eline Sağlık Güzel Duruyor
Pişerken üstüne tabak koymamışsın dağılmış tatlım
Yo koydum
e sağdaki biber niye dağılmış o zaman
Ben dağıttım
:) afiyet olsun. eline sağlık
Teşekkür ederim
Çok severim bunu ya
Tohumları temizlesen daha iyi olurdu bence
O ne demek
Biberlerin tohumlarını temizleseydin diyorum 😂
Üstüne domates koyucaktım da vaz geçtim böyle daha iyi bence
Eline saglik. Benimkiler neden kotu oluyo ya
Youtube den izle yap ben ordan baktım nefis yemek tariflerinden
Nasıl kötü oluyor ki
Ici guzel oluyo sadece pisirmeye gelince olmuyo tatsiz oluyo disi
Bişeyini eksik yapıyorsun tuzunu ya da salçasını
Salca katmadim
Salçasız olmaz ki
Suyuna salca mi atiyoruz
Evet salça katıyoruz bide zeytinyağı kat lezzetli oluyor
Suyunu ne kadar katmaliyiz üstünü gececek sekilde mi az mi
3 su bardağı su katıcaksın salçayla birlikte karıştır gezdir üstünde sonra zeytinyağı gezdir
Tesekkur ederimm💓💓
Yarım doldur biraz suyunu ona göre ayarla 3 su bardağı koy yeterli
Rica ederimmmm 😊😊
güzel olmuş
ellerine sağlık
normal
Yokk yaaaa ciddi misin
evet
Tuzsuz
Yo tuzunu kattım
Tabaktayken mi🙂
Tuzunu ayarlayamıyorum ki ne fark eder sonuçta lzetttli mi evet 🤭