Yakmadan yaptık bu sefer... :D :D
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Yakmadan yaptık bu sefer... :D :D
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Hayır maalesef kahvaltıyı geçiştiriyorum genellikle. çünkü oldukça üşengeç bir insanım ama genel olarak eğer çok erken kalktıysam belki bir şeyler hazırlayabilirim ama bunların dışında çok üşengeç olduğum için kahvaltıyı atlıyorum. ve öğlen yiyorum eğer kahvaltıyı atlamazsam o zaman da noodle veya yulaf gibi hazırlanması kolay yemekleri yapıyorum sadece
Vallahi çok güzel sucuklu yumurta yaparım Çok güzel Menemen yaparım Çok güzel patates kızartırım çok güzel zeytin peynir getiririm sofraya çok güzel pekmez koyarım kaba çok güzel ekmek kızartırım yağlarım çok güzel çay koyarım Oy oy oy neler yaparım neler sevdiceğimin ağzına da veririm
Hafta içi kahvaltı da sucuk yiyemiyorum haftasonu yemeyi tercih ediyorum. Bu sabah dışarıda sadece çorba içerek kahvaltımı yaptım onu da biraz geç yaptım. Eğer kahvaltılık malzemeler hazır ise masayı hazırlarım
Çevremde kimsenin "güzel" kahvaltıya ilgisi yok e kendime de uğraşmam. Heves bırakmadılar yani hayır
Cevap
22Cevap
Sucuklu yumurta, gözleme, kuru domates+zeytinyağı+kimyon+ceviz, 3 çeşit peynir (İzmir tulum, Ezine koyun, eski kaşar), salatalık, tatlı kıl biber, bal, 3 çeşit reçel, kırma yeşil zeytin, siyah sele zeytin, maydanoz, roka, ekşi mayalı köy ekmeği. Yeter mi? Var mı başka istediğin bişey?
+tereyağ ve taze süt kaymağı
fena sayılmam yani yeğenim sırf kahvaltı için sabahın 07.00'sinde bana gelir sadece kahvaltı için
Evet bu konu da fena değilim en sevdiğim öğündür.
Mutfakta çok iyiyimdir.
Sunumlarımda fena değildir.
Tekniğin iyi ama geliştirmen gereken 2 husus var. Norveç te evlendikten sonra kuzey ışıklarını izlerken piknik tüpü üzerinde sucuklu yumurta pişirirken işin inceliklerini sana anlatırım ahahahaj
Tek yapabildiğim yemek iki üç parça akşam öğünlerinden, tatlı ve kahvaltı zaten yemek yapmayı sevmem ama canım çekti
Uğraşırsan bir şeyler çıkıyor ortaya uğraşmazsan da şey bekleme :))
En iyi yaptığım şey olabilir
Ser de italyanlık var
Güzel hazırlarım
Özenmek istersem hazırlarım
Çok güzel hazırlarım
Canım isterse
Üşenmezsem evet
Yapabildiğim en fazla güzel bir sandviç 😄
Gelip yemelisin diyorum o kadar
Tabikide kahvaltı benim işim
Evet Hazırlarım Tabikide
En sevdiğim öğün :D güzel de hazırlarım