Yeme & İçme Kıymalı pidenin içine hangi baharatları katıyorsunuz? papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Merhaba…Kıymalı pidenin içine hangi baharatları katıyorsunuz? Kıymalı pidenin içine hangi baharatları katıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 13b cevap paylaştı. Biber ve yenibahar olmazsa olmazımdır.❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Genelde acı biber ve kekik 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben acı pul biber ve çok az miktarda kimyon seviyorum. 2 0 Yorumla
MrTiLKi98 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ya gece gece neden nedeeeeeeen Çok güzel gözüküyor acıktım mmm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Karabiber ve kimyon şart, az pul biber de serpiyorum. Kıymanın kokusunu alıyor bu baharatlar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biber ve yenibahar olmazsa olmazımdır.❤️
Genelde acı biber ve kekik
Ben acı pul biber ve çok az miktarda kimyon seviyorum.
Ya gece gece neden nedeeeeeeen Çok güzel gözüküyor acıktım mmm
Karabiber ve kimyon şart, az pul biber de serpiyorum. Kıymanın kokusunu alıyor bu baharatlar.