Bunu paylaşayim dedim bizim Yurt disinda yasayanlar yiyemiyor haha zaten sevmiyordum 🤭😆 ?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu tür paylaşımları ( Facebook'ta özellikle ) yapanları ciddiye almıyorum. Genellikle bu tür paylaşım sahipleri 0 IQ kişiler.
Amaç ise beğeni almak vesaire.
Yurtdışında Domuz yağı kullanılan ürün, TR üretiminde farklı bir yağ kullanır. Domuz Yağı ile üretilen bir ürüne onay verirler mi burada sence?
Nasil yani 😅 Kinder çikolata Türkiyede farkli mi oluyor şimdi yine ayni... Oreoda öyle
artik Türkiyedede dikkat etmiyorlarki
Farklı oluyor elbette. Bu ürünler Türkiye'de üretilir ve Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından kontrole tabii tutulur. Üründe kullanılan her içerik incelenir. Domuz Yağı kullanılan bir ürün bakanlık tarafından satış yasağı getirilir ve cezalandırılır. -Ki zaten bu tür markalar bunu bildiğinden ötürü, ürünlerinde domuz yağı kullanmaz Türkiye sınırları içerisinde.
İthal edilen ürünler ise, maddelere aykırı ise, satışına izin verilmez ve ithalat durdurulur.
Ah olabilir bak doğru
Cevap
5Cevap
Bence severim
Hayvanlara karşı ırkçılık yapmayı bırakın artık. Ben yiyorum. Sizin gibi ırkçılara inat da hep yemeye devam edeceğim.
Sen bilirsin dinimizde haram ırkçılıkla alakasi yok 😅 istiyorsan böcek de ye Napim
Ben seviyorum ama param yetmiyo
Sevilmez mi
Sevmiyorum
Yerim ama aramam
Sağol
Ne demek (:
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?