Yeme & İçme Sabah sabah tatlı yer misiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Bugün açgözlülüğüm üzerimde, her şeyi yiyesim var niyeyse bugün asddjfk Sabah sabah tatlı yer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Açsam yerdim hatta sabah tatlı güzel oluyor genelde. 0 0 Yorumla
Serveti00 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Kanks inan hiç fark etmez ya sabahı akşamı bazen geceleri tatlı krizim tutuyor uykumdan uyandırıyor o derece eroin gibi bir şey bende 1 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 476 cevap paylaştı. Yiyebilirim tatlı seviyorum ☺️ 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yapmadığım şey değil😂 0 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Tatlıyı her zaman yerim saati olmaz 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Saati olmaz ki tatlı yemenin. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Canım çekiyorsa yerim. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Varsa yerim 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Yirimmm ben 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Açsam yerdim hatta sabah tatlı güzel oluyor genelde.
Kanks inan hiç fark etmez ya sabahı akşamı bazen geceleri tatlı krizim tutuyor uykumdan uyandırıyor o derece eroin gibi bir şey bende
Pek tercih etmem ama yerim de
Yiyebilirim tatlı seviyorum ☺️
Yapmadığım şey değil😂
Aklıma düştüyse yerim 😄
Tatlıyı her zaman yerim saati olmaz
Saati olmaz ki tatlı yemenin.
Yok sabaha tatlı yemem.
Canım çekiyorsa yerim.
Yiyorum tatlının zamanı mı olur😂
Arada tutuyo krizim yiyom bazen
Canım isterse yerim
Afiyet olsun