Yeme & İçme Söz konusu yemek olunca üşenmeden yapar mısınız? Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sabah kalktığım gibi kısır ve kek yaptım keşke gün yapılsa haftada bir ne güzel olur 🤗😄 Söz konusu yemek olunca üşenmeden yapar mısınız? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,8b cevap paylaştı. Kesinlikle öyle üşenmeyip yaparım.❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Yapmıyorum maalesef o kadar üşengecim ki bir ara üşengeçlikten aç kalmıştım 5-6 saat 1 2 Yorumla Kkırrrpapatyası +1 yıl Çoğunlukla üşenirim arada yapınca zaten heves oluyor ama üşenmek daha iyi kilo almıyorsun 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet işin tek güzel kısmı orada :D
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Canım istesin yeterli. Sabah 4te uyanır yine yaparım 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. şu an yapıyorum , hatta sana laf bile yetiştiriyorum 1 3 Yorumla Kkırrrpapatyası +1 yıl Ne yapıyorsun Yorumla badarbungaa +1 yıl Salata , pilav , kebap ( Adana) Yorumla Kkırrrpapatyası +1 yıl Menü de menü yani 👌 Yorumla
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Üşenmeden sipariş ederim. 1 1 Yorumla Kkırrrpapatyası +1 yıl Yemek yapmaktan daha zevkli bir şey varsa oda sipariş etmektir 🤗 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 656 cevap paylaştı. yemek degil de yeter ki canım tatlı şeyler çeksin fırsat varsa yaparım 1 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yok abla yaa :( Hem yemek yapmayı bilmiyom hem de o kadar yaşama sevincim benim yok yaa :( 0 1 Yorumla Kkırrrpapatyası +1 yıl Bence yemek yemenin de yapmanında güzel yanları var bir nevi aktivite gibi Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Hiç üşenmem hemde bulaşıkta ağır üşenirim ama 1 2 Yorumla Kkırrrpapatyası +1 yıl Ben zaten konu bulaşık olduğu için yapmaya üşeniyorum 😄 Yorumla çılgınaura +1 yıl Kavga çıkar bu konuda en iyisi plastik takımlar 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Soslu makarna yaptım neffis 1 2 Yorumla Kkırrrpapatyası +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Thanks Yorumla
_boogeyman__ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Söz konusu et yemeği olursa hiç üşenmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kesinlikle öyle üşenmeyip yaparım.❤️
Yapmıyorum maalesef o kadar üşengecim ki bir ara üşengeçlikten aç kalmıştım 5-6 saat
Çoğunlukla üşenirim arada yapınca zaten heves oluyor ama üşenmek daha iyi kilo almıyorsun 😄
Evet işin tek güzel kısmı orada :D
Canım istesin yeterli. Sabah 4te uyanır yine yaparım
şu an yapıyorum , hatta sana laf bile yetiştiriyorum
Ne yapıyorsun
Salata , pilav , kebap ( Adana)
Menü de menü yani 👌
Üşenmeden sipariş ederim.
Yemek yapmaktan daha zevkli bir şey varsa oda sipariş etmektir 🤗
yemek degil de yeter ki canım tatlı şeyler çeksin fırsat varsa yaparım
Yok abla yaa :( Hem yemek yapmayı bilmiyom hem de o kadar yaşama sevincim benim yok yaa :(
Bence yemek yemenin de yapmanında güzel yanları var bir nevi aktivite gibi
Hiç üşenmem hemde bulaşıkta ağır üşenirim ama
Ben zaten konu bulaşık olduğu için yapmaya üşeniyorum 😄
Kavga çıkar bu konuda en iyisi plastik takımlar 😂
Soslu makarna yaptım neffis
Afiyet olsun
Thanks
Yeni bir yemek deneyeceksem
Söz konusu et yemeği olursa hiç üşenmem
Abla kekten bize de ikram et
Üşenmez yaparım evet
Yaparım