Yeme & İçme Aç hissetsem de yemek yiyemiyorum, nedeni nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tuhaf hissediyorum böyle acim ama yiyemiyorum yemek Güncellemeler+1 yıl ... Aç hissetsem de yemek yiyemiyorum, nedeni nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlginç bende mutsuz olduğumda yemek yerim sürekli mutsuzum sürekli yemek yiyorum 0 0 Yorumla
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Psikolojik bir sıkıntın var demektir 1 0 Yorumla
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Piskolojiktir bence 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla oyunumuzvar3544 +1 yıl Destek al Yorumla Soran +1 yıl İse yaramıyor psikologlar Yorumla oyunumuzvar3544 +1 yıl Boşluğunu dolduracak birini bul Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar daha çok üzüyor Yorumla oyunumuzvar3544 +1 yıl Seni uzcek değil mutlu etcek insan bul Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle insan Yorumla oyunumuzvar3544 +1 yıl Var var sen içini ferah tut Yorumla
f4tmaloji Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl depresyonda olabilirsin veya bir tür hastalık 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Depresyon sanırım Yorumla f4tmaloji +1 yıl kendine önem ver sen kimseden daha önemli değilsin kendine zaman ver ve kendini mutlu et kimse için üzülmeye değmiyor Yorumla
Berk55555 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Canın mı sıkkın 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Berk55555 +1 yıl Hayrola neyin var? Yorumla Soran +1 yıl Yalnızlık Yorumla Berk55555 +1 yıl Dertleşelim istiyorsan Yorumla Berk55555 +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlginç bende mutsuz olduğumda yemek yerim sürekli mutsuzum sürekli yemek yiyorum
Psikolojik bir sıkıntın var demektir
Piskolojiktir bence
Olabilir
Destek al
İse yaramıyor psikologlar
Boşluğunu dolduracak birini bul
İnsanlar daha çok üzüyor
Seni uzcek değil mutlu etcek insan bul
Yok öyle insan
Var var sen içini ferah tut
depresyonda olabilirsin veya bir tür hastalık
Depresyon sanırım
kendine önem ver sen kimseden daha önemli değilsin kendine zaman ver ve kendini mutlu et kimse için üzülmeye değmiyor
Canın mı sıkkın
Evet
Hayrola neyin var?
Yalnızlık
Dertleşelim istiyorsan
?
Asik olabilirisn