Yeme & İçme Sade salçalı makarna mı yoksa bol sebzeli makarna mı yapayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok teşekkürler salçalı yapacağım :D İyi geceler Sade salçalı makarna mı yoksa bol sebzeli makarna mı yapayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
aybüketfg Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Üffff salça varya salça sarımsak ve salça. Bu ikisinin varlığını tehdit edeni ssssss. 1 3 Yorumla aybüketfg +1 yıl Sarımsak koycan demi Yorumla Soran +1 yıl Hayır :D Yorumla aybüketfg +1 yıl Ühü Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Salçalı makarna daha güzel bence. 1 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 437 cevap paylaştı. Bol sebzeli makarna 1 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hem sacla hem sebze 1 1 Yorumla Copernicus +1 yıl Meyve koyma Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bol salçalı 1 6 Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Bir tabakta ben alırım ona göre Yorumla aybüketfg +1 yıl Ben sana yapim Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Canım çekti yaa 🥺 lütfenn Yorumla aybüketfg +1 yıl İlk defa böyle bir cümle kurdum çok tuhaf geldi bak. Yorumla aybüketfg +1 yıl Yaaaa sen istersin de ben yapmam mi muck Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl 🫶😍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Üffff salça varya salça sarımsak ve salça. Bu ikisinin varlığını tehdit edeni ssssss.
Sarımsak koycan demi
Hayır :D
Ühü
Salçalı makarna daha güzel bence.
Sebzeli makarna 😋
Sade salçalı makarna.
Salçalı daha güzel oluyor
Kıymalı sebzeli makarna
Sebzeli
Bol sebzeli makarna
Sade salçalı 😎
salçalı sıcacık makarna oyy
Hem sacla hem sebze
Meyve koyma
Bol sebzeli makarna
Bol sebzeli
Bol salçalı
Bir tabakta ben alırım ona göre
Ben sana yapim
Canım çekti yaa 🥺 lütfenn
İlk defa böyle bir cümle kurdum çok tuhaf geldi bak.
Yaaaa sen istersin de ben yapmam mi muck
🫶😍
Sade.
Peynirli