Yeme & İçme Keşke şimdi çiğköfte ayran olsa mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Üzerine limonu sıkacaksın. Marulla habbe habbe götüreceksin kap kara köfteyi mideye.. Köpük cenneti ayranı içeceksin. Immıh. 😂 Güncellemeler+1 yıl Bugünü çiğköfte günü ilan ettim 😂 Keşke şimdi çiğköfte ayran olsa mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Buz dolabını açıp çürümüş peynirini ve zeytinini küflü ekmeğine koyup ye, fakir karı. Senin neyine çiğ köfte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sus len Yorumla
anyl7 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Canım 2 gündür çiğköfte çekiyordu. Hep erteliyordum. Senin mesajını görünce iyice canım çekti. Bu saatte nereden bulayım çiğköfteyi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerden bulursan bana da getir :) Yorumla anyl7 +1 yıl Bu saatte zor hem ben 1 saate yatarım. Artık uyanıncaya halledeceğim ya da adres vereyim de sen bana gönder. 🙂 Yorumla
PastaYoksaKolaİç Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Dolapta halen var 😎 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yemeeeeeee banaaaa veeeeer Yorumla PastaYoksaKolaİç +1 yıl Napıcan çiğköfteyi ya iskender ısmarlarım Yorumla Soran +1 yıl İskender deki ıslak ekmek hoşuma gitmiyor. Çiğköfte canım çekti😥 Yorumla PastaYoksaKolaİç +1 yıl Evlendiğin erkek yaşadı. Minimum masraf tamamen 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Eşim bana kıyamaz 😂 benim için dünyayı karşısına alır belki nerden bilion. Köfte de neymiş😂 Yorumla PastaYoksaKolaİç +1 yıl 😕🙁🤷♂️🤷♂️ Yorumla Soran +1 yıl Pasta yok zaten kola içerim sonrada Yorumla PastaYoksaKolaİç +1 yıl Afied olsun Yorumla Soran +1 yıl Sana da Yorumla
Katre Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Öyle bir betimleme yaptın ki midem ağrımaya başladı 😄 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden ağrıdı 😂 Yorumla Katre +1 yıl Canım fena çekti 😄 Yorumla Soran +1 yıl Bana ısmarla diye her şey Yorumla Soran +1 yıl Sen gel özele😂 Yorumla Soran +1 yıl Kalp gözüyle Yorumla Katre +1 yıl 😏 Bekliyorum Yorumla Katre +1 yıl Gelmeyeceksin sanırım Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl çiğköfte ayran olsam mı? diye algıladım. Olur olur yeriz demeye geldim ama meğersem yanlış anlamışım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen ısmarla Yorumla ElCuco +1 yıl hayır sen direkt çiğ köfte ayran olcan ben yicem. Olur gel :d Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
GoldenBoy100 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl O nasıl anlatmak canım çekti, ısmarlamazsan yazıklar olsun sana 😄 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ismarlarsın yeriz beraber 😂 Yorumla GoldenBoy100 +1 yıl Tabi ki ısmarlarım, olur yeriz 😄 1 kg yeter mi ikimize Yorumla Soran +1 yıl 2 yap şunu cimri 😂😂 Yorumla GoldenBoy100 +1 yıl Duymamış olayım 3 kg ısmarlayayim 😂 ben gerçekçi olmak istedim bir yerden sonra bayıyor ama 3 kg olsun bizim olsun Yorumla Soran +1 yıl Yarında yeriz 😂 sen benim canımsın ya Yorumla GoldenBoy100 +1 yıl Sözüm söz her zaman için 😄 sende cansın teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Ben teşekkür ediyorum 😂🌹 Yorumla GoldenBoy100 +1 yıl Her zaman 😄😂🌹 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Immm yok daha dün yedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Nar ekşisi nerde haaaa nerdeeee 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Beni hapse at nasıl unuturum Yorumla bLueetimeS +1 yıl Tutuklusun o-o kelepce buda Yorumla Soran +1 yıl Üç gün yatar çıkarım soluğu yine köftecide alırım Yorumla bLueetimeS +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol Yorumla
WhereİsMyMindddd Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl güzel olurdu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vallaha çok iyi olurdu. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç kilosun 0 6 Yorumla punishar +1 yıl Ahahaha Yorumla Soran +1 yıl 50 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun bi 80 90 kilo var kdkdkdkddk Yorumla Soran +1 yıl Bir görsen bakmaya kıyamazsın kıskanç Yorumla punishar +1 yıl Ortalık kızısıyo Yorumla Soran +1 yıl @punishar susleeeeeeyn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Buz dolabını açıp çürümüş peynirini ve zeytinini küflü ekmeğine koyup ye, fakir karı. Senin neyine çiğ köfte
Sus len
Canım 2 gündür çiğköfte çekiyordu. Hep erteliyordum. Senin mesajını görünce iyice canım çekti. Bu saatte nereden bulayım çiğköfteyi?
Nerden bulursan bana da getir :)
Bu saatte zor hem ben 1 saate yatarım. Artık uyanıncaya halledeceğim ya da adres vereyim de sen bana gönder. 🙂
Dolapta halen var 😎
Yemeeeeeee banaaaa veeeeer
Napıcan çiğköfteyi ya iskender ısmarlarım
İskender deki ıslak ekmek hoşuma gitmiyor. Çiğköfte canım çekti😥
Evlendiğin erkek yaşadı. Minimum masraf tamamen 🤣
Eşim bana kıyamaz 😂 benim için dünyayı karşısına alır belki nerden bilion. Köfte de neymiş😂
😕🙁🤷♂️🤷♂️
Pasta yok zaten kola içerim sonrada
Afied olsun
Sana da
Öyle bir betimleme yaptın ki midem ağrımaya başladı 😄
Neden ağrıdı 😂
Canım fena çekti 😄
Bana ısmarla diye her şey
Sen gel özele😂
Kalp gözüyle
😏 Bekliyorum
Gelmeyeceksin sanırım
Maalesef
çiğköfte ayran olsam mı? diye algıladım. Olur olur yeriz demeye geldim ama meğersem yanlış anlamışım
Sen ısmarla
hayır sen direkt çiğ köfte ayran olcan ben yicem. Olur gel :d
😂😂😂
O nasıl anlatmak canım çekti, ısmarlamazsan yazıklar olsun sana 😄
Ismarlarsın yeriz beraber 😂
Tabi ki ısmarlarım, olur yeriz 😄 1 kg yeter mi ikimize
2 yap şunu cimri 😂😂
Duymamış olayım 3 kg ısmarlayayim 😂 ben gerçekçi olmak istedim bir yerden sonra bayıyor ama 3 kg olsun bizim olsun
Yarında yeriz 😂 sen benim canımsın ya
Sözüm söz her zaman için 😄 sende cansın teşekkürler
Ben teşekkür ediyorum 😂🌹
Her zaman 😄😂🌹
Immm yok daha dün yedim
Ne güzel
Nar ekşisi nerde haaaa nerdeeee
Beni hapse at nasıl unuturum
Tutuklusun o-o kelepce buda
Üç gün yatar çıkarım soluğu yine köftecide alırım
Afiyet olsun
Sağ ol