18 yasindayim ve cidden el lezzetim mi yok anlamıyorum etrafimdakiler iyi diyo ama beni kırmamak için diyorlar
ileri hayatımda hep disardan yiyeceğim sanirim
18 yasindayim ve cidden el lezzetim mi yok anlamıyorum etrafimdakiler iyi diyo ama beni kırmamak için diyorlar
ileri hayatımda hep disardan yiyeceğim sanirim
Yaptıkça elin alışır ve daha güzel yemekler yaparsın. Biraz da bu işin sırrı el lezzeti ve severek yapmakta. Sevgiyle yapılan her yemek lezzetlidir
Benim elimin de lezzetli olduğunu söylerler hep. Severek yapıyorum ben
Bilmediğim yemek yoktur, pasta eğitime başlıyorum şimdi de.. çıtayı yükselerek devam edeceğim
Yaptığın yemeklerde ne eksik ya da fazla geliyor onu bulman lazım. Pat diye güzel olmasını bekleyemezsin zaten. Hevesini kırmadan zamanla tecrübeyle hallolucak şeyler.
Ben yemek yapmaya başladığım zamanlarda en basit yemeği yapsam bile youtubeda üç dört farklı kanaldan yapılışını içine eklediklerini kontrol ediyordum. Şimdi bile ilk kez yapacağım yemeği bu şekilde araştırırım. Sana da bunu tavsiye ederim.
Belki bazı şeyleri kaçırıyorsunuzdur, bir kaç tavsiye aşağıda fikrimce yazdım.
1-Aldığın ürünlerin kaliteli olmasına özen göster.
2-Yapacağın şeyin temel tarifini keşfet.
3-Yaptığın şeyde şu tatta olsa dediğin baharat ve benzeri şeyleri her yaptığında dene... Lezzetli olduğunda hep aynısını yapabilirsin.
4-Hijyenik ol.
5-Ölçüleri yanlış yapmamaya gayret göster.
Cevap
2Cevap
Küçüksün karar verene kadar öğrenirsin kafan daha çok karışacak
Zamanla lezzetlenir. Devam et.
Zamanla oluyor o birden olmuyor
Ben tek makarna yapabiliyorum
el lezzetin yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?