Yeme & İçme Jöleli pasta mı yoksa kremalı pasta mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Hangisini tercih edersiniz? Jöleli Kremalı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Jöleli pasta mı yoksa kremalı pasta mı? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tercihim kremadan yana olur. Jöleyle kaplı ürünler pek ilgimi çekmiyor. 0 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Pasta diyebilmem için o pastanın kremalı olması gerekiyor. Jöle ile yapılan şeyleri pasta olarak görmüyorum kabul etmiyorum 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐🍀🍀 Kremalı tercihim hatta çatalsız yiyecek kadar kremalı diyorum. 🍀🍀⭐#tubasueda 🍀🍀 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kremalı olur pasta dediğin 😅 0 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Pasta olsun da nasıl olduğu pek önemli değil 0 0 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bana göre jöleli diyenin damak zevki yoktur net 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. krema iyidir 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. Kremalı olsun 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. kremalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tercihim kremadan yana olur. Jöleyle kaplı ürünler pek ilgimi çekmiyor.
Pasta diyebilmem için o pastanın kremalı olması gerekiyor. Jöle ile yapılan şeyleri pasta olarak görmüyorum kabul etmiyorum
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Kremalı tercihim hatta çatalsız yiyecek kadar kremalı diyorum. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Kremalı pasta 😋😋
Pasta dediğimiz kremalı olur 😋
Kremalı olur pasta dediğin 😅
elbette kremalııı :p
Pasta olsun da nasıl olduğu pek önemli değil
Kremalı pasta.
Bana göre jöleli diyenin damak zevki yoktur net
ikisini de yerim.
Kremalı