Yeme & İçme Ne zamanları mutfağa giriyorsunuz? queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Pazar günleri mutfak bana aitt. Sigara böreği ve patates kızartması yapıcam aksama Ne zamanları mutfağa giriyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Acıktığım zaman 0 0 Yorumla
ZEYNPPZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ohhh gelsin karbonhidralar. Kız bari yanına havuç tarator falan da yapaydın az yoğurdun proteini havucun vitamini geçeydi 0 1 Yorumla queennn00 +1 yıl Karnıbahar yaptım yoğurtlu Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Belli bir zamanı yok genelde annem hallediyor o işleri bazende ben. 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tarif denemek istediğimde veya yardımlık bişi varsa 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yemek yapmayı seviyorum o yüzden pek mutfaktan çıkamıyorum 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl misafirlige mi gelsek 😀 1 3 Yorumla queennn00 +1 yıl Tabi Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl çok güzel görünüyor ellerinize saglik Yorumla queennn00 +1 yıl Saolunnnn 💕 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Göbüş reissss yerim senin yemeklerini de gobisini de 0 4 Yorumla queennn00 +1 yıl Ya niye göbüse laf ediyorsun 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bisey demedim yerim dedimm Yorumla queennn00 +1 yıl Deme üzülür ahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzülmessss Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Acıktığımda girerim genelde Canım çekti yapacaklarından. 0 0 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Her ikindi ve her gece mutfağa giriyorum. 0 0 Yorumla
_PlatenisTaken_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kendi yemeği yaptığım için her gün neredeyse 0 0 Yorumla
Hamraaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Her gün mutfağa giriyorum 0 5 Yorumla Gök-mavi +1 yıl Kesin Yorumla Hamraaa +1 yıl @Gök-mavi seni ilgilendiren durum ne. Yorumla Gök-mavi +1 yıl Doğru söylüyorsun Yorumla Hamraaa +1 yıl @Gök-mavi yalan ya da doğru hani sanane. Yorumla Gök-mavi +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok çirkinsin allah affetsinMutfağa girmem 0 1 Yorumla queennn00 +1 yıl Evet maymun ben cirkinim dimi 😂😂 yüzüm nerde pardon Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Her canım sıkıldıkça dolabı açıp bakıp kapatıyorum 0 0 Yorumla
ManavgatKaOs07 Takip Et Xper 5 Yaş: 97 +1 yıl Seni alan yaşadı 0 2 Yorumla queennn00 +1 yıl Biraz öyle ahah 😂 Yorumla ManavgatKaOs07 +1 yıl 🤗🤗🤗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Acıktığım zaman
Ohhh gelsin karbonhidralar. Kız bari yanına havuç tarator falan da yapaydın az yoğurdun proteini havucun vitamini geçeydi
Karnıbahar yaptım yoğurtlu
Belli bir zamanı yok genelde annem hallediyor o işleri bazende ben.
Tarif denemek istediğimde veya yardımlık bişi varsa
Yemek yapmayı seviyorum o yüzden pek mutfaktan çıkamıyorum
misafirlige mi gelsek 😀
Tabi
çok güzel görünüyor ellerinize saglik
Saolunnnn 💕
Göbüş reissss yerim senin yemeklerini de gobisini de
Ya niye göbüse laf ediyorsun 🙄
Bisey demedim yerim dedimm
Deme üzülür ahah
Üzülmessss
Acıktığımda girerim genelde
Canım çekti yapacaklarından.
Çıkmıyorum ki gireyim
Her ikindi ve her gece mutfağa giriyorum.
Kendi yemeği yaptığım için her gün neredeyse
acıkınca ben yiyiciyim :D
Her gün mutfağa giriyorum
Kesin
@Gök-mavi seni ilgilendiren durum ne.
Doğru söylüyorsun
@Gök-mavi yalan ya da doğru hani sanane.
Tamam
Çok çirkinsin allah affetsin
Mutfağa girmem
Evet maymun ben cirkinim dimi 😂😂 yüzüm nerde pardon
Her canım sıkıldıkça dolabı açıp bakıp kapatıyorum
Seni alan yaşadı
Biraz öyle ahah 😂
🤗🤗🤗
Her zaman 🙂
Hergun
Her gün
Hiç girmem