Yeme & İçme Kızla oturuyorum, bu karıştırılarak mı içilir yoksa karıştırmadan mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kazasız belasız atlattık sbdbsbsb Kızla oturuyorum, bu karıştırılarak mı içilir yoksa karıştırmadan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl İki hüpletmeye gider o iç gitsin, şu aşk ne güzel şey sjshs 1 0 Yorumla
Emir_SYS Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Şimdi onu kenara ayırsan kötü görüntü olur bu istediğimiz bir şey değil.Şimdi 2 durum kalıyor ağzına götürmek ve o beyaz yeri içmemeye çalışmakMuhtemelen böyle bir şey olmayacak dökülecek vs o halde bu durumda tamamını içmek gerekiyor 0 1 Yorumla Emir_SYS +1 yıl Veya karıştırabilirsiniz kaşık varsa Yorumla
SHINeex Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Önce üstteki beyaz köpükleri burnundan çekip ağzından vermelisin ki kız etkilensin biraz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahshaha Yorumla
Hecatee Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İster karıştır ister öyle iç ama bence karıştır içerken burnuna bulaşabilir 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 958 cevap paylaştı. Yok köpğğünğ kaşıkla al kıza bakarak at ağzına ya da kenara ayır bardağının 0 0 Yorumla
believefairySfire Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Köpüğü alıp manitanın burnuna sürmek sonra da burnunu yemek ağaaaağaaaaağağ😖 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Karıstırdın mı lan yoksa 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok knks nsfnsj Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 355 cevap paylaştı. Nsksjs o ney lan öyle 😂😂 0 1 Yorumla vesvesex +1 yıl Sen şuna biraz üflermisin de tuvalete gidip gelicem de o hazırlar onu Yorumla
withiin Takip Et Xper 5 Yaş: 75 , eic 100% +1 yıl Yaa canım çekti 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ismarlim teyze Yorumla withiin +1 yıl Terbiyesiz Yorumla
Saraaa___ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Nasil ictin cok merak ettim 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Karıştırmadan 😂 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Böyle içilir 0 0 Yorumla
Romantizm8 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Karıştır köylü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Karıştırmadan içiliyormuş ya cahili Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İki hüpletmeye gider o iç gitsin, şu aşk ne güzel şey sjshs
Şimdi onu kenara ayırsan kötü görüntü olur bu istediğimiz bir şey değil.
Şimdi 2 durum kalıyor ağzına götürmek ve o beyaz yeri içmemeye çalışmak
Muhtemelen böyle bir şey olmayacak dökülecek vs o halde bu durumda tamamını içmek gerekiyor
Veya karıştırabilirsiniz kaşık varsa
Önce üstteki beyaz köpükleri burnundan çekip ağzından vermelisin ki kız etkilensin biraz
Ahahahshaha
İster karıştır ister öyle iç ama bence karıştır içerken burnuna bulaşabilir
Yok köpğğünğ kaşıkla al kıza bakarak at ağzına ya da kenara ayır bardağının
Köpüğü alıp manitanın burnuna sürmek sonra da burnunu yemek ağaaaağaaaaağağ😖
Karıstırdın mı lan yoksa 😂
Yok knks nsfnsj
zekimüren de bizi görecek mi
Direkt hüplet olduğu gibi😃
Karıştır ulan en fazla güler😜🤣🤣
Karıştır gitsin ben öyle yapıyorum ahah
içilir len bişi olmaz iç
Nsksjs o ney lan öyle 😂😂