Yeme & İçme Aç olsanız hangisini seçerdiniz? Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Aç olsanız hangisini yersiniz? pizza pizza tost pizza börek pizza poğaça pizza kurabiye Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aç olsanız hangisini seçerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. pizza tercih ederdim. çünkü seçeneklerin hepsi pizza :D 2 0 Yorumla
erkinkrsy Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 83% +1 yıl Nüfus İtalya heralde. O kadar pizza yazmış ki evin üstüne kat çıkanlar gibi. 1 1 Yorumla Mcrklm +1 yıl Komiksin pikaçu 🤣 Yorumla
Sözleşmeci Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Pizza tostu daha çok tercih ederim. Peynir içinde daha akışkan kalabiliyor 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Pizza ya da pizza tost farkketmez ikisinide yerim. 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Pizza kurabiye de nedir yahu, ben dümdüz bir pizza istiyorum 1 0 Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Pizzaya boğdun bizi🤣 şu an açım ve ekmeğe sarella sürdüm. İstersen göndereyim sana da😉 1 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pizzadan başka bir seçenek yok mi 1 1 Yorumla Mcrklm +1 yıl Yohtur Yorumla
AmpülNefreti Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Pizzasız bir şey yok mu arkadaşım 1 1 Yorumla Mcrklm +1 yıl nayır bu akşamki menümüzün konsepti bu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunlardan herhangi birini yiyip özellikle şehirlerarası bir otobüse bineyim demeyin, osuruk yapıyor hepsi, cinsiyeti yok bu işin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Pizza olmayan bir sey😬 1 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl yok maalesefkine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki😅 Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hiç farketmez ya hepsini severim. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç biri sadace Ayvalık Tostu.Ama yerinde. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Pizza tamam ama diğerleri ne ki 🤔 1 0 Yorumla
bosverseneismimimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Şu an Adana gömüyom 2 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl afiyet olsun kızçe Yorumla bosverseneismimimm +1 yıl Teşekkür ederim aşkkk Yorumla
SiyahGümüş Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Pizzayi anem yapmissa yerim. Disarinin pizzasi lezzetli olmuyor 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Kısacası hepsi pizza 1 1 Yorumla Mcrklm +1 yıl aynen Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Lahmaç pizzayı döver 😂 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. neden börek yok seçeneklerinde 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Ama neden peynir ekmek seçeneği yok ya 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Pizza😃 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Pizza 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 582 cevap paylaştı. Lahmacunnn 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tabiki pizza 1 0 Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl e tabii ki pizza 1 1 Yorumla erkansardagi +1 yıl normal olandan Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı. Hepsi hamur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
pizza tercih ederdim. çünkü seçeneklerin hepsi pizza :D
Nüfus İtalya heralde. O kadar pizza yazmış ki evin üstüne kat çıkanlar gibi.
Komiksin pikaçu 🤣
Pizza tostu daha çok tercih ederim. Peynir içinde daha akışkan kalabiliyor
Pizza ya da pizza tost farkketmez ikisinide yerim.
Pizza kurabiye de nedir yahu, ben dümdüz bir pizza istiyorum
Pizzaya boğdun bizi🤣 şu an açım ve ekmeğe sarella sürdüm. İstersen göndereyim sana da😉
Pizza ya da pizza poçe
Pizzadan başka bir seçenek yok mi
Yohtur
Pizzasız bir şey yok mu arkadaşım
nayır bu akşamki menümüzün konsepti bu
Bunlardan herhangi birini yiyip özellikle şehirlerarası bir otobüse bineyim demeyin, osuruk yapıyor hepsi, cinsiyeti yok bu işin.
Her şekilde pizza olacak yani.
Aynen
Pizza olmayan bir sey😬
yok maalesefkine
Peki😅
Pizzali patlıcan oturtma
Hiç farketmez ya hepsini severim.
Hiç biri sadace Ayvalık Tostu.
Ama yerinde.
Pizza tamam ama diğerleri ne ki 🤔
Şu an Adana gömüyom
afiyet olsun kızçe