Yeme & İçme Kahve Dünya'sının hangi içeceğini tavsiye edersiniz? Kings-Queens Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sert kahve içemiyorum. Yumuşak içimli ve aromalı olabilir. Tavsiye edebileceğiniz içecek, şurup, aroma var mı? Soğuk içecek de olur eğer varsa. Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Güncel Kahve Dünya'sının hangi içeceğini tavsiye edersiniz? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Latte her zaman iyidir. 1 0 Yorumla
Alp21 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Ben sahsen makiatocuyum ve kahve dunyasinin urunleri de guzel oluyor 1 2 Yorumla Kings-Queens +1 yıl Hangisi daha iyi yumuşak içimlilerden Yorumla Alp21 +1 yıl Yumusaksa latte mocha makiato ama kahve tadi almak istiyorsan ve orta icimse makiato mocha ile latte hafif Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl orada antep fistigi icecegi var ama sekerini az koydurmak gerekiyor. Birde kucuk boy yetiyir cok agir bisey baklava yemis gibi oluyor insan, l 1 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 945 cevap paylaştı. Latte herzaman iyidir.Macciatoda icebilirsin 1 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Kahveyi su ile seyrelt, güzel oluyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de sert seviyorum. 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ppdekilerden hangisi sizsiniz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elli tane kız peşimde ama ben yüz vermiyorum, meraktan sordum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Latte her zaman iyidir.
Ben sahsen makiatocuyum ve kahve dunyasinin urunleri de guzel oluyor
Hangisi daha iyi yumuşak içimlilerden
Yumusaksa latte mocha makiato ama kahve tadi almak istiyorsan ve orta icimse makiato mocha ile latte hafif
orada antep fistigi icecegi var ama sekerini az koydurmak gerekiyor. Birde kucuk boy yetiyir cok agir bisey baklava yemis gibi oluyor insan, l
Latte herzaman iyidir.
Macciatoda icebilirsin
Kahveyi su ile seyrelt, güzel oluyor
Ben de sert seviyorum.
Ppdekilerden hangisi sizsiniz?
Elli tane kız peşimde ama ben yüz vermiyorum, meraktan sordum.
flat white
americano
Mırra iç