Yeme & İçme Cay mı kahve mi? liidyaa117 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ikisinde yeri ayrı ama bence sıcak bir çayın yerini hiç bir şey tutamaz Cay Kahve Ikiside :) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cay mı kahve mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şu an kahve çok yoruldum ve arkadsim rüşvet olarak kahve ismarliycak e tabi yanında tatlı da olmazsa olmaz. 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 4 ay Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Ben ikiside diyeyim çünkü ikisi de benim olmazsa olmazımdır.❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. kahve seviyorum tabi ki afiyet olsun 1 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Favorim kahve ve bitki çayları 1 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Sabahları uyanır uyanmaz demli bi çay her zaman iyi geliyor bana 1 0 Yorumla
Yawheehe Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Çay ama kaçak çay: ) 1 1 Yorumla Stellinayildizim +1 yıl 😂😂😂😂Hadi bakimmm Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çaycıyım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şu an kahve çok yoruldum ve arkadsim rüşvet olarak kahve ismarliycak e tabi yanında tatlı da olmazsa olmaz.
Ben ikiside diyeyim çünkü ikisi de benim olmazsa olmazımdır.❤️
kahve seviyorum tabi ki afiyet olsun
Favorim kahve ve bitki çayları
Sabahları uyanır uyanmaz demli bi çay her zaman iyi geliyor bana
Çay. Kahve ile hiç aram yok.
Uyanır uyanmaz bi kahve tam bi huzur❤️
ÇÜNKÜ ÇAYI SEVİYORUM
İkiside
İkisi de
Çay ama kaçak çay: )
😂😂😂😂Hadi bakimmm
Kahve