Yeme & İçme Bu saatte kahve içilir mi? Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor iyi geceler ☕ Güncellemeler+1 yıl Bana kavhe içiripte sabaha kadar uyumama engel olanVakaivakvak ve Gamzedgn hanımefendilere teşekkür ediyorum. Elinize sağlık.. Bu saatte kahve içilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Bu saate içilir 0 1 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl İçelim
Nevammmm Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kahve içilir ama ağızla içilir bacak arasiyla değil 0 1 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Ben zaten öyle içemem durmazki kahve Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bitki çayı ya da ılık süt 0 3 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Afiyet olsun sen içebilirsin Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl İzin verdiğin için teşekkür ederim 😂 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Bişey değil ufak tefek şeyler bunlar 🙂 Yorumla
mine2144 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl genelde çay içerim 0 1 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Bu gece çay içme Yorumla
vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Içilir beeeaaa😆😆 0 3 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Tamam yap hadi Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yaptım neredesin 😆😆 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Burdayım Yorumla
Gamzedgn Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Kahvenin saati yoktur 0 6 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl İçersin herhalde Yorumla Gamzedgn +1 yıl İçerim tabii Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Kim yapacak ama kahveyi Yorumla Gamzedgn +1 yıl Ben😊 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Teşekkür ederim seninkinide içeriz 🙂 Yorumla Gamzedgn +1 yıl Rica ederim😊 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl aa iyi gider 0 4 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Bencede iyi gider canım çekti Yorumla Meryyc +1 yıl yap da içelim xmmslwşqğq Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Benim elim yatkın değil sen yap Yorumla Meryyc +1 yıl ühüüü Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Ben içerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu saate içilir
İçelim
Kahve içilir ama ağızla içilir bacak arasiyla değil
Ben zaten öyle içemem durmazki kahve
Bitki çayı ya da ılık süt
Afiyet olsun sen içebilirsin
İzin verdiğin için teşekkür ederim 😂
Bişey değil ufak tefek şeyler bunlar 🙂
bardağı kaldırana sütü benden :d