Yeme & İçme Havuç sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Her yemeğe renk katıyor, lezzeti güzel, mezesi de ayrı güzel... Havuç sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 316 cevap paylaştı. Ben salatada rende havuç çok severim ama bu şekilde yiyemiyorum çünkü çok sert. 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet havuç çok severim her hali harikadır.❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Havuç seviyorum afiyet olsun 1 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 469 cevap paylaştı. Siyah havuç severim şalgam havucu olan salatalarda falan da kullanıyoruz 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Şalgamı hiç sevmedim, siyah havuç tadı şalgamla bire bir mi? Yorumla u Alfoo +1 yıl Hayır normal havuç gibi ama daha zengin bir tadı var Yorumla Soran +1 yıl Bulursam alacağım, merak ettim.. Yorumla u Alfoo +1 yıl Ben evde yapıyorum şalgam gibi suyunu da tüketiyorum havucunu da çok güzeldir tavsiye ederim Yorumla Soran +1 yıl turşu haline de bayılırım Yorumla u Alfoo +1 yıl şu sevilmez mi ya miss canım çekti gidim de kemirim :D Yorumla Soran +1 yıl Bundan yemedim 😅 tıruncu havuç turşusu Yorumla
8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Sert geliyor bana ısırınca acıtıyor dişimi, belki dilim dilim olursa yiyebilirim. Diğer türlü dişlerim yoruluyor artık. :D 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. çok severim çocukluğumun sebzesidir. eskiden buggs bunny çıkartı tv de izlerken yerdim bi taraftan halaada severim 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Evet severim yemeklere eklemeyi seviyorum 1 0 Yorumla
Starlordd_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Ben sevmemde benim bi tanidigim var o da sevmiyor 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben salatada rende havuç çok severim ama bu şekilde yiyemiyorum çünkü çok sert.
Evet havuç çok severim her hali harikadır.❤️
Havuç seviyorum afiyet olsun
Siyah havuç severim şalgam havucu olan salatalarda falan da kullanıyoruz
Şalgamı hiç sevmedim, siyah havuç tadı şalgamla bire bir mi?
Hayır normal havuç gibi ama daha zengin bir tadı var
Bulursam alacağım, merak ettim..
Ben evde yapıyorum şalgam gibi suyunu da tüketiyorum havucunu da çok güzeldir tavsiye ederim
turşu haline de bayılırım
Bundan yemedim 😅 tıruncu havuç turşusu
Sert geliyor bana ısırınca acıtıyor dişimi, belki dilim dilim olursa yiyebilirim. Diğer türlü dişlerim yoruluyor artık. :D
çok severim çocukluğumun sebzesidir. eskiden buggs bunny çıkartı tv de izlerken yerdim bi taraftan halaada severim
Evet severim yemeklere eklemeyi seviyorum
Bayılırım. Ben zaten bugs bunnyim.
Ben sevmemde benim bi tanidigim var o da sevmiyor
Bazen havuç kemiriyorım 😅seviyorum
Bayılırım kütür kütür yerim
Çok aramam olursa da affetmem kıtır kıtır
Çok da sevmem ya olursa yerim😂
Sevilmez mi
Evet severim
Severim kıtır kıtır ☺️
Hayır sevmem
Severim