Yeme & İçme Kırmızı biber mi isot mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hangisini kullanırsınız? ben güneydoğulu olarak herşeye isot döküyorum kırmızı biber kullanırsam vururlar sjsjjs Kırmızı biber mi isot mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Kırmızı biber daha çok severim, isot nasıl ki kanka? dfsdf 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok lezzetli renk katıyor hem yemeklere hem hayatıma 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Denerim kanka özellikle hayatıma mutluluk getirecekse :D Soran +1 yıl Dene dene bana güven sjsjjs
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İsot tabii 😅Acıyı severiz ağlatsa bile yeriz 😅 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eğer sadece abim ve ben yiyeceksem isot yoksa kırmızı biber veya hiç bişey 0 0 Yorumla
Rosekokusu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl sizin yörenin isotları çok güzel. bende biri getiriyor ondan alıyorum 0 0 Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İsottan acı biber var tavsiye ederim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Konu acılık değil 😎 Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Gubeydogulular acı severler onun için dedim Yorumla Soran +1 yıl Tamam 😑 Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl By Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Genelde kırmızı biber 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. İsotçuyum😋 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İsot ve pulbiberi bazen karıştırıp kullanıyoruz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kırmızı biber daha çok severim, isot nasıl ki kanka? dfsdf
Çok lezzetli renk katıyor hem yemeklere hem hayatıma 😂
Denerim kanka özellikle hayatıma mutluluk getirecekse :D
Dene dene bana güven sjsjjs
İsot tabii 😅
Acıyı severiz ağlatsa bile yeriz 😅
Eğer sadece abim ve ben yiyeceksem isot yoksa kırmızı biber veya hiç bişey
sizin yörenin isotları çok güzel. bende biri getiriyor ondan alıyorum
Kırmızı biber kullanıyoruz hep
İsottan acı biber var tavsiye ederim
Konu acılık değil 😎
Gubeydogulular acı severler onun için dedim
Tamam 😑
By
Genelde kırmızı biber
Biz ikisini de bolca tüketiyoruz 😂
ikisi de aciyi cok severimmmm
İsotçuyum😋
İsot ve pulbiberi bazen karıştırıp kullanıyoruz.
İsot kırmızı çizgimiz
İsot..
İsot :D