Yeme & İçme Mantı yemeyi seviyor musunuz? En son ne zaman yediniz, mantı kıymalı mı patatesli mi olmalı? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Merhabalar mantı yemeyi seviyor musunuz? En son ne zaman mantı yediniz Hangi tür mantı Seviyorsunuz mantı dediğin patatesli mi? Olur veya kıymalı mı? olur Mantı yemeyi seviyor musunuz? En son ne zaman yediniz, mantı kıymalı mı patatesli mi olmalı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Mantı yemeyi seviyorum. ve Kıymalı evde yapılmış olmalı. o zaman çok severim 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Severim, en çok kıymalı mantı seviyorum. En son 1 ay önce yedim. 1 0 Yorumla
Veraecmel Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evet seviyorum yaparsam yerim el ile lezzetli oluyor hazırlar da tat yok 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. Sabah sabah nerden aklına geldi mantı:)) Severim, güzel de yaparım… 1 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kıymalı evde yapılmış olmalı. Çok sevmem ama pişirilmişse yerim. 1 0 Yorumla
barrbie Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Haluj çok severim en sevdiğim mantı çeşididir ama kıymalı da severim tabiki 😊 1 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Mantı severim en son 2 ay önce yedim kıymalı severim tabiki 1 0 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Niye bu kadar ilgilendin mantıyla :D 1 3 Yorumla Cod2009 +1 yıl Seviyorum çünkü mantıyı 😅😋 sen sevmiyor musun? Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Kilo yapıyo sevmem :D Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Pek sevmem Yorumla
ayısıgıı12 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Tabi seviyorum bir de yapmayı öğrensem ne de güzel olur. En son 1 ay önce yedim galiba 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Uzun zamandır yemiyorum, kıymalı severim 0 0 Yorumla
Mandalinaağacı1 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı. Kıymalı lezzetli olur 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. benim için mantının önemi başkadır. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kıymalı severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mantı yemeyi seviyorum. ve Kıymalı evde yapılmış olmalı. o zaman çok severim
Severim, en çok kıymalı mantı seviyorum. En son 1 ay önce yedim.
Evet seviyorum yaparsam yerim el ile lezzetli oluyor hazırlar da tat yok
Sabah sabah nerden aklına geldi mantı:)) Severim, güzel de yaparım…
Kıymalı evde yapılmış olmalı. Çok sevmem ama pişirilmişse yerim.
Haluj çok severim en sevdiğim mantı çeşididir ama kıymalı da severim tabiki 😊
Mantı severim en son 2 ay önce yedim kıymalı severim tabiki
Niye bu kadar ilgilendin mantıyla :D
Seviyorum çünkü mantıyı 😅😋 sen sevmiyor musun?
Kilo yapıyo sevmem :D
Pek sevmem
Tabi seviyorum bir de yapmayı öğrensem ne de güzel olur. En son 1 ay önce yedim galiba
Uzun zamandır yemiyorum, kıymalı severim
Bu akşam mantı yapacağım
Kıymalı lezzetli olur
benim için mantının önemi başkadır.
Kıymalı olmalı. Evet seviyorum
Severük
Kıymalı severim
Kıymalı ama yoğurtlu mantıyada bayılırım