Yeme & İçme Noodleyi neli seversiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben sebzeli baharatlı ve yogurtlu yogurtsuz asla yiyemem Noodleyi neli seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum. Belki el yapımı yesem severdim denemek lazım 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Noodle sevmem de yemem de tadı ber at iğrenç küflü ekmek gibi 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10ツ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Genelde arada yerim ve korili ya da tavuklu severim. 0 0 Yorumla
DarkPassage41 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl Karnım açtı artık midem bulanıyor saol 🙏 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Körili ama normal makarnayı yoğurtlu yerim 0 0 Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Noodle yiyen kendisine saygısı olmayan bir 😂😂 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. noodle sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sevmiyorum. Belki el yapımı yesem severdim denemek lazım
Noodle sevmem de yemem de tadı ber at iğrenç küflü ekmek gibi
Sadece soyalısını seviyorum
Genelde arada yerim ve korili ya da tavuklu severim.
Karnım açtı artık midem bulanıyor saol 🙏
Körili ama normal makarnayı yoğurtlu yerim
Noodle yiyen kendisine saygısı olmayan bir 😂😂
köri
noodle sevmem
Korili
körili
Hiç sevmem
Sevmem
Hiccc sevmem
Sevmem hiç
Kori😊