Yeme & İçme Caniniz Şu an ne cekiyorrrr? kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bolllll sarimsakli balikli pizzami da yiyorum ohhh Güncellemeler+1 yıl balik dedigim tuna aaaaaaaaaaaaaaaaa Caniniz Şu an ne cekiyorrrr? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Kokoreç iyi olurdu gadası 0 1 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl iyy Yorumla
Alp_635 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Alamayan insanlar da var yazmasaydın keşke.(tunalı pizzayı ben de severim :)) 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Canım şu an kebap çekiyor bana kebap yap @g-u 0 2 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl ay sen bana yap ben cok üsenirim Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ben birini etiketledim çıkmadı ajsjxjjs yoksa sana kıyar mıyım ahshah Yorumla
BelialW Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Balıklı pizza 🤢Çekeceği de kalmadı canımın 0 2 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl boll sarimsakliiiiiii Yorumla BelialW +1 yıl 😄 afiyet bal şeker olsun Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Balıklı pizza mı? Mideni nerde unuttun sen 0 3 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl yav tuna demek istiyorum anaaaaaa Yorumla vesvesex +1 yıl Tamam balık işte pizzada iğrenç olur yesene sucuklu mantarlı mis gibi Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl hayir coksel denemen lazimmm üsütne de bol sarimsak Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Sen beklentilerimizi gerçekleştiremezsin. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. o nasıl oluyo beee balıklı pizza mı var 0 5 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl lan tunaaa tunaaaa Yorumla zirkonn +1 yıl lan tunaaa ne resim filan eklede görelim neymiş bu Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl üsenirim googleye tuna pizza yaz cikiyor Yorumla zirkonn +1 yıl gördüm şimdi hiç canım çekmedi Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl ceksin diye demedim zaten tadi mükmmel Yorumla
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Makarna 0 1 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl ohhh Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. ayran 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Portakal suyu 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türk kahvesi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kokoreç iyi olurdu gadası
iyy
Alamayan insanlar da var yazmasaydın keşke.(tunalı pizzayı ben de severim :))
Canım şu an kebap çekiyor bana kebap yap @g-u
ay sen bana yap ben cok üsenirim
Ben birini etiketledim çıkmadı ajsjxjjs yoksa sana kıyar mıyım ahshah
Balıklı pizza 🤢
Çekeceği de kalmadı canımın
boll sarimsakliiiiiii
😄 afiyet bal şeker olsun
Balıklı pizza mı? Mideni nerde unuttun sen
yav tuna demek istiyorum anaaaaaa
Tamam balık işte pizzada iğrenç olur yesene sucuklu mantarlı mis gibi
hayir coksel denemen lazimmm üsütne de bol sarimsak
Sen beklentilerimizi gerçekleştiremezsin.
o nasıl oluyo beee balıklı pizza mı var
lan tunaaa tunaaaa
lan tunaaa ne resim filan eklede görelim neymiş bu
üsenirim googleye tuna pizza yaz cikiyor
gördüm şimdi hiç canım çekmedi
ceksin diye demedim zaten tadi mükmmel
uyumak istiyorum sadece
Makarna
ohhh
Künefe
Şeftali
Panzerotti 😍😍