Yeme & İçme Tadı Güzel, Mide Bulandırmayan En Güzel Bira Hangisi? HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlk defa içeceğim ve sadece eğlence mekanında alacağım haftada 2 kere falan Güncellemeler+1 yıl Görende kimse içmiyor sanacak Tadı Güzel, Mide Bulandırmayan En Güzel Bira Hangisi? Cevapla Fal Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben tuborg seviyorum biraz daha paran varsa amsterdam da alınabilir 1 0 Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Amsterdam biraz ağır gelebilir ama güzel ben Beck’s de tavsiye ederim 1 1 Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl carlsberg nasıl Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Birayı hiç sevmem çok ağır 1 4 Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Önerileriniz nedir prenses hanım :D Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Viski iç ruslar işini biliyo Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Mekanda viski mi içeyim?Hangi marka Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Bilmem ki ben çok içki içen birisi değilim sadece özel günlerde ya da doğum günlerinde filan içerim onda da ne varsa Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Alkol kullanmiyorum, bilmiyorum. 1 2 Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Yemekte yemiyorsun sanırım masa bomboş sadece kedi var :D Birkirlangicmisali +1 yıl Bir bakima dogru. 😁
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bud, Bomonti filtresiz 0 2 Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl carlsberg nasıl Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Önerdiklerimden daha ağır bir tadı var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben tuborg seviyorum biraz daha paran varsa amsterdam da alınabilir
Amsterdam biraz ağır gelebilir ama güzel ben Beck’s de tavsiye ederim
carlsberg nasıl
Birayı hiç sevmem çok ağır
Önerileriniz nedir prenses hanım :D
Viski iç ruslar işini biliyo
Mekanda viski mi içeyim?
Hangi marka
Bilmem ki ben çok içki içen birisi değilim sadece özel günlerde ya da doğum günlerinde filan içerim onda da ne varsa
Alkol kullanmiyorum, bilmiyorum.
Yemekte yemiyorsun sanırım masa bomboş sadece kedi var :D
Bir bakima dogru. 😁
Bud, Bomonti filtresiz
carlsberg nasıl
Önerdiklerimden daha ağır bir tadı var