Yeme & İçme Mutfakta yemek tarifleri keşfederken internetten mi, aile büyüklerinden mi ilham alırsınız? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐ Bazen internet imdada yetişir fakat bazen de aile büyüklerinin müthiş tarif defterleri vardır, siz ne dersiniz? ⭐#tubasueda 🍀🍀 Mutfakta yemek tarifleri keşfederken internetten mi, aile büyüklerinden mi ilham alırsınız? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evde yalnız olduğumda anca yemek yaptığım için internetten tariflere bakarak yapmaya çalışıyorum. Tabiki annemden görmüş olduğum şeyleri de uyguluyorum yaptığım şeyleri asla tattırmam ne olur ne olmaz diye 1 0 Yorumla
Sweet_Chili Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 +1 yıl Aile büyüklerimden de öğrendiğim oluyor, internetten de. İki türlüsünden de faydalanıyorum. 1 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Aile büyüklerimden ilham almayı daha çok severim. Özellikle anneannemden ❤️ 1 0 Yorumla
natokafanatomermer Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Annem varken yok gibiydi ve hep kendim kendime deneyerek öğrendim. Internetten çok yardım aldım. Artık kimseye ihtiyaç duymuyorum. 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnternetin ve teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanırım 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Genelde internetten bakıyorum ben. Daha kolayıma geliyor. 1 0 Yorumla