Pastasıyım dükkanımız var yenilik katmak istiyorum gördüğünüz beğendiğiniz pasta tatlı vs varsa söyler misiniz
Şeker hamurlu
Çikolatalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
muratcan57 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
şeker hamuru pastalar fiyat olarak çok arttı. en son kızımın doğum gübü için yaptırdım ciddi bir para verdim. Ve o şeker hamurları yenmedi bile ki yenmesini doğru bulmuyorum sektörde uzun süre çalışan biri olarak.
Yeni dönemde nude cake'ler çok hoşuma gidiyor görüntü ve içerik olarak. bunlara bakın derim.
glaze marble pastalar çok albenili. hem sosyal medyada hem vitrinde güzel durur.
Bunlarida yapıyorum şu an benim dükkanımda şeker hamuru üzerine daha çok gidiyor
şeker hamurlu pastaları hiç sevmiyorum, aşırı yapay bir tat geliyor aklıma. En güzeli çikolatalısı.
Evet veriyor o tadı
Çikolata frambuazlı seviyordum. Artık yemiyorum.
Neden
Meyveli pastaları seviyorum, özellikle kestaneli olan favorim.
Kestaneli güzel oluyor evet
Çok sedirli pastalar var. Tercihim böğürtlen li kışın kestaneli bazen de beyaz çikolatalı cilekli
şeker hamuru pasta bana göre sadece görselik geliyor tamamen çikolatılı değil içi çilekli olam pastalar daha çok hoşuma gidiyor ya da pandispanyası sade krema ve içi çikolata fıstıklı olanlar
Güzel
Şeker hamuru midemi bulandırıyor çikolatalı severim
Neden ki
Yani bilmiyorum hiç yemedim de ama midemi bulandırıyor
Yemedigin şey nasıl mide bulandıracak ki
Görüntüsü hoşuma gitmiyor. Üzerinde krem şanti ya da çikolata olmayan pasta pasta değildir benim için
Farklı bir bakış açısı tabi
Her zaman frambuazlı, meyveli pastalar benim favorimdir..
Güzel 🤗
Çilekli pasta severim o olamdı için 2 seçenek çikolatalı
Çilekli mois yapıyorum benim amacım daha farklı şeyler yapmak
Şeker hamur pastaları hiç sevmiyorum ya
Neden ki
Şeker hamurunu yemeyi sevmiyorum
İçinde ki krema nasıl öyle köpük gibi oluyo evde yapınca olmuyo tarfi verir misiniz 🙂
Tabi veririmde 😂 para ile
çikolatalı severim 🍫🖤
Herkes çikolatalı seviyor heralde 🤗
çikolatalı frambuazlı
Güzel
Beyaz meyveli
Beyaz meyveli çok sevmem ama yapıyoruz
👍😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?