3) ertesi gün berbat bir mideyle gezersiniz. sürekli kusacak gibi olup kusamazsınız. yemek de yiyemezsiniz, mideniz yanar. yemeyince de kan şekeriniz düştüğünden başınız ağrır, konsantrasyonunuz dağılır, metabolizmanız düşer, beyniniz çalışmaz. (ki bence saydığım maddeler arasından en fecisi budur)
kısaca sabah öğle istediğiniz kadar yiyin. akşam az yiyin. gece ise aman diyim yemeyin. (3. sü gerçekten çok iğrenç bir his.)
Dağlarda çok yattık ne gülüm. İçecek suyu bile bulamıyorduk. Hakkari'nin uçsuz bucaksız dağlarında termostaki soğumuş çaya çok şeker atardık ki açığımızı bastırsin diye
Yaa çok yakın arkadaşımda orada yapmış askerliğini sıkıntılı dönemlerde şu yoktu ya diyo aylarca ayağında aynı çorap kalmış izne geldıgınde çıkarmıştım demişti
yapma, perileri dinleme 😁😁 yazık olur güzelliğine gençliğine 😛 ben 7-8 haftadır diyetteyim 7-8 kilo verdim.. hedefim bir 5-6 kilo daha vermek... gel bana katıl 😂😂
Bu tavuklu salata değil bildiğin tavuk olmuş slaatasi yok denecek kadar az bu saatte acikman normal eğer öğleden sonra saat 2 3 4ü yemeksiz geciriyosan ya da araogunu gece acikman normal...
Sorunun acıkmam normal mi diye olduğunu sanmıyorum ama teşekkür ederim tabağımın derinliğinden kaynaklı salata gözükmüyo olabilir ev usulü olunca bol keseden koyuyoruz tabi biz böyle daha lezzetli oluyor deneyin 😊😉