Yeme & İçme Bu saatte acıkanlar var mı benim gibi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bizim fakiranede bunlar vardı yumurtanın yarısına gelince aklıma geldi foto çekmek 😂 Bu saatte acıkanlar var mı benim gibi? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Olsun her şey harika görünüyor gadası 0 0 Yorumla
gizemlibirşair Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ne fakirhanesi be mutluluk bu şu an benim için çünkü hâlâ yollardayım eve varamadım. 0 14 Yorumla Soran +1 yıl İşten mi dönüyorsun Yorumla gizemlibirşair +1 yıl Evet İstanbul'da yaşamak gerçekten zor Yorumla Soran +1 yıl İstanbul'da olduğunu tahmin ettim Yorumla gizemlibirşair +1 yıl Yoksa sende mi İstanbul'dasın 😅 Yorumla Soran +1 yıl Değil bu saatte sadece İstanbul'da yollarda olunur da ondan Yorumla gizemlibirşair +1 yıl Mantıklı bir düşünce biçimi 😅 peki İstanbul'a hiç geldin mi Yorumla gizemlibirşair +1 yıl Sanki buraları biliyor gibisin de Yorumla Soran +1 yıl Gelmedim ama haberlerden gördüğüm kadarıyla İstanbul trafiğini biliyorum Yorumla gizemlibirşair +1 yıl Hmm anladım iyi bakalım peki gelmek ister miydin buralara Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl İstanbul'da yaşanmaz Yorumla gizemlibirşair +1 yıl Öyle deme ya trafiği olmasa ikinci cennet denilebilecek bir şehir İstanbul Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum görmediğim için bişey diyemem ama abartılıyo bence Yorumla gizemlibirşair +1 yıl Spordan çıktım şimdi de. Bence abartılmıyor gerçekten öyle Yorumla
fıratt37 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bunu görene kadar acıkmamıştım 😂 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Doğru mutfağa hadi 😂 Yorumla fıratt37 +1 yıl Noo 😒 Yorumla Soran +1 yıl Neden ya Yorumla fıratt37 +1 yıl Aç aç beklicem sabaha kadar, edemiyorum bişey hazırlim Yorumla Soran +1 yıl Neden yalnız mı yaşıyosun Yorumla fıratt37 +1 yıl Hazırlicak biri yok diyelim Yorumla Soran +1 yıl He anladım boş ver yeme bu saatte zaten kilo alırsın Yorumla fıratt37 +1 yıl Ee ben almaya çalışıyorum zaten 😂 Yorumla Soran +1 yıl Gelim hazirlim mi napim 😂 Yorumla fıratt37 +1 yıl Hohoo sen gelene kadar sabah olur, başka zamana sözün olsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nerdesin ki sen 😄 Yorumla fıratt37 +1 yıl Senden çoook uzakta 😅 Yorumla
greenmilitary Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Yok akşamları yemem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende yemesem iyi olcakta canım istedi Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hayır menü güzelmiş afiyet olsun 😋 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaa aynı ben jdbdh afiyet olsunn 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Surekli açım 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Olsun her şey harika görünüyor gadası
Ne fakirhanesi be mutluluk bu şu an benim için çünkü hâlâ yollardayım eve varamadım.
İşten mi dönüyorsun
Evet İstanbul'da yaşamak gerçekten zor
İstanbul'da olduğunu tahmin ettim
Yoksa sende mi İstanbul'dasın 😅
Değil bu saatte sadece İstanbul'da yollarda olunur da ondan
Mantıklı bir düşünce biçimi 😅 peki İstanbul'a hiç geldin mi
Sanki buraları biliyor gibisin de
Gelmedim ama haberlerden gördüğüm kadarıyla İstanbul trafiğini biliyorum
Hmm anladım iyi bakalım peki gelmek ister miydin buralara
Hayır
İstanbul'da yaşanmaz
Öyle deme ya trafiği olmasa ikinci cennet denilebilecek bir şehir İstanbul