Yeme & İçme 15 Aralık dünya çay gününde favori çayınız nedir? TEMBELKEDİ1as Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor yeşil Çay Siyah Çay Papatya Çayı Rezene Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 15 Aralık dünya çay gününde favori çayınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sweet_Chili Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 +1 yıl pesini seviyorum ve tüketiyorum ama siyah çay her zaman favorim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Çay sevmiyorum ama kahve seviyorum 1 4 Yorumla TEMBELKEDİ1as +1 yıl Doğru çayı bulamamışsındır. Klasik Türk çayı sevmiyorsan İngiliz çayı dene cidden çok hafif tadıyor tavsiye ederim. u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayır genel olarak çay sevmiyorum TEMBELKEDİ1as +1 yıl Anladım bende çaysız yapamam. Eskiden bende çay sevmezdim damak zevki değişiyor. Şu an da kahve nadir içiyorum. u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet kesinlikle bende mesela kahvenin yerine ne içersem içiyim yine de eksik geliyor
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kara çay senin sevdiğinden. 1 6 Yorumla TEMBELKEDİ1as +1 yıl Ben siyah çay çok sevmem ki. Rezene severim. Yorumla Ğeribo +1 yıl Rezene bedir arpa mı? Yorumla TEMBELKEDİ1as +1 yıl yok ya sarı böyle küçük çay çeşidi. Yorumla Ğeribo +1 yıl Hatırın için denerim. Yorumla TEMBELKEDİ1as +1 yıl sakinleştiriyor tavsiye ederim uyumadan önce iç. Yorumla Ğeribo +1 yıl 👍👍👍👍 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 965 cevap paylaştı. Yeşil çay 👍🍵 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Siyah, kaçak çay.. 3 4 Yorumla TEMBELKEDİ1as +1 yıl hahaha çok pardon kaçak çay seçeneğini unutmuşum. Ülkenin azımsanmayacak çoğunluğu kaçak çay içiyor. Yorumla Songül56 +1 yıl Doğu ve Güneydoğu full, o kesin 😂🤣 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Doğu'dayım evet.. Güneydoğu'dan sipariş ediyorum.. Yorumla TEMBELKEDİ1as +1 yıl hahaha ben İstanbuldayım siyah çayı kaçak olmadan içtiğim için alışkanlık öyle yazmışım ahahah. Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Siyah çay 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
pesini seviyorum ve tüketiyorum ama siyah çay her zaman favorim.
Çay sevmiyorum ama kahve seviyorum
Doğru çayı bulamamışsındır. Klasik Türk çayı sevmiyorsan İngiliz çayı dene cidden çok hafif tadıyor tavsiye ederim.
Hayır genel olarak çay sevmiyorum
Anladım bende çaysız yapamam. Eskiden bende çay sevmezdim damak zevki değişiyor. Şu an da kahve nadir içiyorum.
Evet kesinlikle bende mesela kahvenin yerine ne içersem içiyim yine de eksik geliyor
Kara çay senin sevdiğinden.
Ben siyah çay çok sevmem ki. Rezene severim.
Rezene bedir arpa mı?
yok ya sarı böyle küçük çay çeşidi.
Hatırın için denerim.
sakinleştiriyor tavsiye ederim uyumadan önce iç.
👍👍👍👍
Yeşil çay 👍🍵
Siyah, kaçak çay..
hahaha çok pardon kaçak çay seçeneğini unutmuşum. Ülkenin azımsanmayacak çoğunluğu kaçak çay içiyor.
Doğu ve Güneydoğu full, o kesin 😂🤣
Doğu'dayım evet.. Güneydoğu'dan sipariş ediyorum..
hahaha ben İstanbuldayım siyah çayı kaçak olmadan içtiğim için alışkanlık öyle yazmışım ahahah.
Siyah çay kesinlikle
Siyah çay