Yeme & İçme En sevdiğiniz aromalı sigara hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aromalı sigaralardan en sevdiğiniz hangisi captain black djarum veya patlatmapilar vardı eskiden kent switch çok güzeldi Güncellemeler+1 yıl Guncellll Güncellemeler+1 yıl Djarum deneyen kimse yok sanirimeskiden birsuru kişi cikardi En sevdiğiniz aromalı sigara hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Kaptan bilen güzeldir gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaptan black mi onu içtim çok hos Yorumla
Aydın____91 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hiç içilmeyen sigaranın aroması. Hem bedava hem de harika. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilmiyorum aromalı nasıl oluyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kirazlı karanfilli vanilyalı falan bnde denemedumde eilk defa alcam Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sadece mentollü sigara içmiştim aromalı olarak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bnde ama aromalı denemek istiyorum Yorumla
Yasin_84 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Backwoods 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Puro sanki o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaptan bilen güzeldir gadası
Kaptan black mi onu içtim çok hos
Hiç içilmeyen sigaranın aroması. Hem bedava hem de harika.
Bilmiyorum aromalı nasıl oluyor
Kirazlı karanfilli vanilyalı falan bnde denemedumde eilk defa alcam
Sadece mentollü sigara içmiştim aromalı olarak
Bnde ama aromalı denemek istiyorum
Backwoods
Puro sanki o