Yeme & İçme Hangi baklava çeşidi favoriniz? ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soğuk baklava mı yoksa şerbetli baklava mı? Soğuk Baklava Şerbetli Baklava Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi baklava çeşidi favoriniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Soğuk baklava daha iyi gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Soğuk Baklava 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Baklava pek sevmem ama seçecek olsam şerbetli baklavayı seçerdim. 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 733 cevap paylaştı. Fıstıklı sarma favorim... soğuk baklava bana göre değil 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Soğuk. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Şerbetli severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Soğuk baklava daha iyi gadası
Soğuk Baklava
Baklava pek sevmem ama seçecek olsam şerbetli baklavayı seçerdim.
Fıstıklı sarma favorim... soğuk baklava bana göre değil
Şerbetli baklava
c) karın kası olan baklava
Soğuk
Soğuk
Soğuk.
Şerbetli severim
Baklava sevmem