Yeme & İçme Bebe bisküvim nasıl olmuş? Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Yapay Zekaya Sor Gelişine kestim çok açımÜüff sıcacık kıtır kıtırÇayım soğumasın ben kaçtım Bebe bisküvim nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun güzel olmuş 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Güzel görünüyor eminim tadı da güzeldir afiyet olsun 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Rica ederim diyetisyen hanım Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sen yaparsında güzel olmaz mı..Hem marifetli, hem motivasyon kaynağı...Ellerine sağlıkkkkk❤❤❤ 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Mmmuah💋 Yorumla Bakımlıkızçehanım +1 yıl 😚😚😚 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Elinize emeğinize sağlık çok güzel görünüyor gerçekten birde yanında çay olursa muhteşem olur 🌹🌹🌹 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler🌺 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Aferin arkadaşım süper olmuş ellerine sağlık süpersin 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Ben de şu an çay içiyorum ancak bebe bisküvim yok, oluyo mu böyle 🙄 1 0 Yorumla
VusLaaaaT Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Sen sitedekikerin niye iştahını açıyosun böyle şeylerle he 😀 1 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ayıp ayıp olmayan var canım çekti bana bi bebe bisküvisi borçlusun. 1 0 Yorumla
Psychothinker34 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Ellerine emeğine sağlık bende yemek isterim çok harika gözüküyor.. 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla Psychothinker34 +1 yıl Ben teşekkür ederim., Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Bebisim bunları yiyip yiyip değirmen taşı kıvamında goca bir popoya dönüşmemeyi nasıl beceriyorsun 🤪 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Güzel duruyor bi de kıyır kıyır olduysa ve ağızda dağılıyorsa tamamdıır 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık ama hiç kullanıcı adınla örtüşmüyor 😂😂 0 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ellerine sağlık çok güzel görünüyor afiyet olsun 🌼❤️ 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çok şekerli duruyor. Şeker hastası olma bi de diyetisyensin. d 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Un kurabiyesi değil mi bunlar. Güzel görünüyor, elinize sağlık. 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Güzel görünüyor eline sağlık 😊 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkur ederik Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yine deniyoruz bir şeyler 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Hihim Yorumla ahmetyasinakturk +1 yıl Gel beni al 😂😂 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş Ellerine Emeğine Sağlık 😊 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Un kurabisi olmasın o 1 7 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Sen de mi😕 Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Ne bende mi 🥹 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Değil bu bebe bisküvisi Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl İsterse zehir bisküvisi olsun yerim hepsini canın sağolsun beya ama tipi ve üzerindeki pudra şekerinden öyle görünüyor sadece ondan dedim ben öyle Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Ankadım peki Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Afiyet olsun öyleyse Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurlerr Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Her zamanki gibi 👌tatim 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Senin kadar değildir furkim Yorumla
RakununÇorabı Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ülker bu soruya spam attı 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl 😕 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 780 cevap paylaştı. Güzel görünüyor, eline sağlık 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Un kurabiyesi bu neresi bebe bisküvisi 1 3 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tadı olabilir mi gizli üyecik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl un kurabiyesini bebe bisküvisine benzetmek de özel bi yetenek Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Güzelim ben böyle yapıyorum sen yapma anlaştık mı, sevindim. Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. 10 parmakda 10 marifet masallah 1 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Güzel olmuş 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Rica ederim Yorumla
Rasasvada Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Un kurabiyesi degil mi o:)) 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl 😕 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Mutfaktaki tozlar midemi bulandırdi saol temizlesen keşke bunu yapcana 0 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Gözler sağlam değil sanırım mermerin kendi deseni o Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Oha çocukken çok severdim 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Olur olur yeriz mis gibi 0 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Daha çok un kurabiyesi gibi 0 0 Yorumla
blackkwolff Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Un kurabiyesi gibimi oldu 0 3 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Oyle gibi oldu Yorumla blackkwolff +1 yıl Dağılıyor ağızda o zaman yeni eline sağlık çay da olacak tamam😅 afiyet olsun Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tesekkurler Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Afiyet olsun güzel olmuş
Tesekkurler
Güzel görünüyor eminim tadı da güzeldir afiyet olsun
Tesekkurler
Rica ederim diyetisyen hanım
Sen yaparsında güzel olmaz mı..
Hem marifetli, hem motivasyon kaynağı...
Ellerine sağlıkkkkk❤❤❤
Mmmuah💋
😚😚😚
Elinize emeğinize sağlık çok güzel görünüyor gerçekten birde yanında çay olursa muhteşem olur 🌹🌹🌹
Tesekkurler🌺
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
Aferin arkadaşım süper olmuş ellerine sağlık süpersin
Tesekkurler
Ben de şu an çay içiyorum ancak bebe bisküvim yok, oluyo mu böyle 🙄
Sen sitedekikerin niye iştahını açıyosun böyle şeylerle he 😀
Ayıp ayıp olmayan var canım çekti bana bi bebe bisküvisi borçlusun.
Ellerine emeğine sağlık bende yemek isterim çok harika gözüküyor..
Tesekkurler
Ben teşekkür ederim.,
Bebisim bunları yiyip yiyip değirmen taşı kıvamında goca bir popoya dönüşmemeyi nasıl beceriyorsun 🤪
Güzel duruyor bi de kıyır kıyır olduysa ve ağızda dağılıyorsa tamamdıır
Eline sağlık ama hiç kullanıcı adınla örtüşmüyor 😂😂
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor afiyet olsun 🌼❤️
Çok şekerli duruyor. Şeker hastası olma bi de diyetisyensin. d
Un kurabiyesi değil mi bunlar. Güzel görünüyor, elinize sağlık.
Güzel görünüyor eline sağlık 😊
Tesekkur ederik
Yine deniyoruz bir şeyler
Hihim
Gel beni al 😂😂
Çok güzel olmuş Ellerine Emeğine Sağlık 😊
Tesekkur ederim
Un kurabisi olmasın o
Sen de mi😕
Ne bende mi 🥹
Değil bu bebe bisküvisi
İsterse zehir bisküvisi olsun yerim hepsini canın sağolsun beya ama tipi ve üzerindeki pudra şekerinden öyle görünüyor sadece ondan dedim ben öyle
Ankadım peki
Afiyet olsun öyleyse
Tesekkurlerr
Her zamanki gibi 👌tatim
Senin kadar değildir furkim
Ülker bu soruya spam attı
😕
Güzel görünüyor, eline sağlık
Teşekkürler
Un kurabiyesi bu neresi bebe bisküvisi
Tadı olabilir mi gizli üyecik
un kurabiyesini bebe bisküvisine benzetmek de özel bi yetenek
Güzelim ben böyle yapıyorum sen yapma anlaştık mı, sevindim.
Güzel görünüyor canım çekti
10 parmakda 10 marifet masallah
Güzel olmuş
Tesekkurler
Rica ederim
Un kurabiyesi degil mi o:))
😕
Mutfaktaki tozlar midemi bulandırdi saol temizlesen keşke bunu yapcana
Gözler sağlam değil sanırım mermerin kendi deseni o
Oha çocukken çok severdim
Özel tarif mi? :)
Güzel görünüyor.