Yeme & İçme Volim sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tek dikişte bitmesi dışında bi sorun yok. Sevdiğim yönü kafası hızlı gelmesi Volim sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,8b cevap paylaştı. Volim seviyorum afiyet olsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sagol barisim napiyon ne ediyon nasilsin u Barış_LonelyForever +1 yıl İyiyim kardesim takılıyoruz öyle idare ediyoruz sen nasılsın Soran +1 yıl Iciyoruz barisim kafalar dumanli
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevmem ayrica 2 tane diktim kafasi falan yok midemi felç etti hastanelik oluyordum dikkat edin sahtesi cikiyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sahtesini alma sende marka al😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekelden almıştım Yorumla Soran +1 yıl Ilgincc Yorumla Soran +1 yıl Baska yerden al Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ağır bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her turlu gidiyo hoca 😀😀😀😀 Yorumla Beyoğlu +1 yıl Evet güzel 😅 Yorumla
Hamraaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Afiyet olsun broo😎 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler kankacim😎 Yorumla
Lithoniel Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Türkiyede nerede var bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her tekelde neredeyse Yorumla Soran +1 yıl Limonlu volim diye soyle verirler Yorumla
metropoltilkisi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İğrenç, tum alkolleri içerim onu içmem 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kafasi hizli geliyo hocam onu seviyorum iste Yorumla metropoltilkisi +1 yıl 3 tane kırmızı tuborg içerim miss Yorumla Soran +1 yıl Siskinlik yapiyo bira dusundum almayida Yorumla metropoltilkisi +1 yıl Evet o yüzden sürekli içmemek gerekiyor ayda bir iç 3 tane kırmızı iç Bülent Ersoy dinle seda sayan dinle keyfine bak Yorumla Soran +1 yıl Aga her hafta bi buyuk devirmem lazim ayda bir sabredemiyom😀😀 Yorumla metropoltilkisi +1 yıl Iyi değil ama yine de afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Bu hafta fazla bos vaktim olmadi yoksa bi ballantines 70 lik ya da beylerbeyi gobek 70 acacaktim Yorumla metropoltilkisi +1 yıl Benim o kadar alkolle aram yok 😄 Yorumla Soran +1 yıl Bende bu boku sarhos oluyum diye icmem okul-is stresinden okul stresinden uzaklasmak icin iciyom kral 😀 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Nefret ediyorum çok kötü bir tadı var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kafasi hizli geliyo ama Yorumla Desuyonee +1 yıl %14.4 olduğu için normal çabuk sarhoşluk hissi vermesi ama yavaş sarhoş olmak daha zevkli Yorumla Soran +1 yıl Aga oyleyse sen biracisin ama bira siskinlik yapiyo Yorumla Desuyonee +1 yıl Yapsın zaten senede 1-2 kere içiyoz Yorumla Soran +1 yıl Yapma be Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Alkolsuz degil mi bunlar 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yoo alkollu %14,4 alkol var icinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun cok iç, doyurmaz Yorumla Soran +1 yıl Oyle yapiyom kankim zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kac tame ictin adam gibi dogru soyle Yorumla Soran +1 yıl 2 kanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az degil mi ama bu ne boyle Yorumla Soran +1 yıl Oyle ama yeni basladik kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Swn adam gibi adsmsin 1 kasa gomersin. Hadi olmasa da 5 6 icersin djye dusundum yaa Yorumla Soran +1 yıl Gomeriz kankim tabide yarin okul var yoksa bi ballantines alacaktim ya da beylerbeyi gobek raki 70 lik ikiside ama vakit yok o kafayla gidersem sabah hocayi * okulda 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayda skdkkclsf Yorumla Soran +1 yıl Sjsjsjxjdnxjd moruk gecenlerde johnnie walker ictim gece. Sabah okula gittim kafami kaldiramadim mq🤣🤣🤣🤣 Yorumla
pretty444 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzel mi tadı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Guzel Yorumla
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Bu ne kanka 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sarap bazi icki,, sarap diyebiliriz Yorumla Soran +1 yıl Bazli* Yorumla ademmm59 +1 yıl Anladım denemedim hiç şarap da sevmem zaten ben rakı ve vodkacıyım Yorumla Soran +1 yıl Raki yavas iciliyo hocam malum buyuklerden alacaktim bi ballantines bi beylerbeyi gobek ama fazla vaktim yok bugun😀 Yorumla ademmm59 +1 yıl Valla acelem yok benim keyif ala ala demleniyom 😜 Yorumla Soran +1 yıl Serbest meslek erbabisin galiba abi😀 Yorumla ademmm59 +1 yıl Serbest muhasebeci mali müşavirim evet 😂 Yorumla Soran +1 yıl Oo abi meslektasiz 😀 Yorumla Soran +1 yıl Bende muhasebe 3. sinifim nasipse musavir olma hedefimiz var 😀 Yorumla ademmm59 +1 yıl Alla alla Yorumla ademmm59 +1 yıl E hadi hayırlısı inşallah stajını da bitir al belgeni Yorumla Soran +1 yıl Insallah abi Allahin izniyle bakalim😊 Yorumla ademmm59 +1 yıl İnşaallah Yorumla Soran +1 yıl Sagolasin abi ;) Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl volim denemedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bi dene derim Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Alkol sevmem 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen sutunu ic 😀 Yorumla zeyyolliiçeee +1 yıl Öyle yapiyorum🥲 Yorumla Soran +1 yıl Her sorumdada varsin bakiyorum😀😀 Yorumla zeyyolliiçeee +1 yıl Aa hiç dikkat etmemişim bidakine özellikle bakip sizin sorunuzsa geçerim😊 Yorumla Soran +1 yıl Beklerim her zaman😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Volim seviyorum afiyet olsun
Sagol barisim napiyon ne ediyon nasilsin
İyiyim kardesim takılıyoruz öyle idare ediyoruz sen nasılsın
Iciyoruz barisim kafalar dumanli
Sevmem ayrica 2 tane diktim kafasi falan yok midemi felç etti hastanelik oluyordum dikkat edin sahtesi cikiyor
Sahtesini alma sende marka al😀
Tekelden almıştım
Ilgincc
Baska yerden al
Ağır bence
Her turlu gidiyo hoca 😀😀😀😀
Evet güzel 😅
Afiyet olsun broo😎
Tesekkurler kankacim😎
Türkiyede nerede var bu
Her tekelde neredeyse
Limonlu volim diye soyle verirler
İğrenç, tum alkolleri içerim onu içmem
Kafasi hizli geliyo hocam onu seviyorum iste
3 tane kırmızı tuborg içerim miss
Siskinlik yapiyo bira dusundum almayida
Evet o yüzden sürekli içmemek gerekiyor ayda bir iç 3 tane kırmızı iç Bülent Ersoy dinle seda sayan dinle keyfine bak
Aga her hafta bi buyuk devirmem lazim ayda bir sabredemiyom😀😀
Iyi değil ama yine de afiyet olsun
Bu hafta fazla bos vaktim olmadi yoksa bi ballantines 70 lik ya da beylerbeyi gobek 70 acacaktim
Benim o kadar alkolle aram yok 😄
Bende bu boku sarhos oluyum diye icmem okul-is stresinden okul stresinden uzaklasmak icin iciyom kral 😀
Nefret ediyorum çok kötü bir tadı var
Kafasi hizli geliyo ama
%14.4 olduğu için normal çabuk sarhoşluk hissi vermesi ama yavaş sarhoş olmak daha zevkli
Aga oyleyse sen biracisin ama bira siskinlik yapiyo
Yapsın zaten senede 1-2 kere içiyoz
Yapma be
Alkolsuz degil mi bunlar
Yoo alkollu %14,4 alkol var icinde
Olsun cok iç, doyurmaz
Oyle yapiyom kankim zaten
Kac tame ictin adam gibi dogru soyle
2 kanki
Az degil mi ama bu ne boyle
Oyle ama yeni basladik kanka
Swn adam gibi adsmsin 1 kasa gomersin. Hadi olmasa da 5 6 icersin djye dusundum yaa
Gomeriz kankim tabide yarin okul var yoksa bi ballantines alacaktim ya da beylerbeyi gobek raki 70 lik ikiside ama vakit yok o kafayla gidersem sabah hocayi * okulda 😂
Hayda skdkkclsf
Sjsjsjxjdnxjd moruk gecenlerde johnnie walker ictim gece. Sabah okula gittim kafami kaldiramadim mq🤣🤣🤣🤣
Güzel mi tadı
Guzel
Bu ne kanka
Sarap bazi icki,, sarap diyebiliriz
Bazli*
Anladım denemedim hiç şarap da sevmem zaten ben rakı ve vodkacıyım
Raki yavas iciliyo hocam malum buyuklerden alacaktim bi ballantines bi beylerbeyi gobek ama fazla vaktim yok bugun😀
Valla acelem yok benim keyif ala ala demleniyom 😜
Serbest meslek erbabisin galiba abi😀
Serbest muhasebeci mali müşavirim evet 😂
Oo abi meslektasiz 😀
Bende muhasebe 3. sinifim nasipse musavir olma hedefimiz var 😀
Alla alla
E hadi hayırlısı inşallah stajını da bitir al belgeni
Insallah abi Allahin izniyle bakalim😊
İnşaallah
Sagolasin abi ;)
volim denemedim
Bi dene derim