Eşim aşeriyor. Bu ayda karpuz ve kiraz satan bir yer biliyor musunuz?

Öncelikle gözün aydın kardeşim hayırlı uğurlu olsun ani internetten bulabilirsin belki kış mevsiminde biraz zor ama internetten bulabilirsin biraz pahalıya getirebilirsin gerçi mevsiminde bile çok tadı yoktu ama belki böyle bulursun.
Görüş
26Görüş
Migrosa bak orada olabilir gadası
Ankaradaysanız Tunalı'da var öyle bir manav. Gerçi internetten de söylenebilir tam bilemedim simdi ama her seyin kolayligi cikmis bir tıkla alinabiliyor ondan internetten de spiaris olabilir diye dusunuyorum. Bu da reklam gibi oldu ama neyse 😀
Büyük marketlerde bulabilirsiniz ya da pazarlarda şimdiden hayırlı olsun diyelim ozaman rabbim hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin insallah 🙏
Geçenlerde bi arabanın kasasında karpuz görmüştüm bu mevsimde ne alaka diyip durup düşünmüştüm şimdi aklıma geldi
Büyük marketler de bulabilirsiniz belki.. Soğuk depo munne saklıyorlar öyle bir site vardı adını unuttum ordan da bakabilirsiniz
Canim ayva cekmisti adamin teki var abla dedi buzluga atmsz falan cok sanslisin yaptı gitti getirdi 1 taneye o donem 25tl dedi ya tabi bildigin firsatciydi. 5 sene öncesinden bahsedyrm😆 su an ise normal fiyat bu
Eşim için sapancadan getirtmiştim ayvayı. Hey gidi günler hey
@Bay_Nutella fransadan darı olarAk mısır getirtmstim 😂😂 Allah'ım ondan sonra hamile kalma dediler hep 😆😆 zorlu süreçler hayli
Yerli Mısır da kesmemiş seni
@Bay_Nutella tarifi cok zor anlatamam 😂😂😂 burada yoktu ama cidden bulamamstik o demler
Güzel anılar biriktirmişiz
Ankara 'da aşeren manavı var orada ne ararsan bulunur
isin cok zor ya bu ayda bulurusn da baya bir pahaliya gelir anin da bulamazsin
Bu nasıl aşerme ummadık bişey istemiş canı Allah yardımcın olsun kardeş 😂😊
Bulunduğun şehrin sebze - meyve haline git ordan bulabilirsin
Nerde yaşyrsn Hatay'da isen evde var gel veriyim dostum
Daha bugün gördüm Ankara'da çağdaş marketlerde vardı
Ne kadar dusuncelisin takdir ettim seni. Bazilari hamile karisi bisey isticek diye akli cikiyo da.
Samsun’dan kargo yapabilirim. Kiraz donuk sana gelene kadar açılır
Hayırlı olsun sağlıklı olur inşallah.. zor bulunur kanka ya
Onlibe marketlerden alabilirsiniz. ya da migrosda kesin olur.
Kardeş yer dediğin neresi hangi şehir fırsatın var ise sebze hal ine git
Pastacılarda oluyor genelde ama vermezler diye düşünüyorum
Ben de hamileyim galiba. Reglim 22 gündür gecikti. Testler silik de olsa ikinci çizgi çıktı.
Turşu şeyler çekiyordu eski hamileliklerimde. Şimdiyse tatlılar.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Merhaba testte 22 gün sonra mı silik şekilde çıktı acaba bende geciktim ama tek çizgi çıkıyor normalinde gecikmem cevaplarsanız sevinirim 🌸
Teşekkür ederim @Bay-Nutella 🙏🏻🙂
@naturelkiz hayır testte daha erken silik çıktı. Bekledim regl oluurm diye sonra yine test aldım silik de olsa çizgi çıktı
En İyi Görüş