Yok neden fazla ıslak olsun keki o sudan çıkar sonra da ilk buluşmaya git onu da al tabi yanına. Bence bu adam ciddi düşünmeyi bırak senin hemen kimliğini alır nikah tarihi almak için 😂 o derece ciddi düşünür bence şansını kaybetme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende kurabiye yapmayı planlıyordum zıkkımın kökünü yesin hak etmiyormuş.. boş ver kız ciddi düşünmese düşünmesin kendisi kaybeder. Afiyetle otur ye kekini bir lokma da benim için ye oh afiyet olsun.
14 Yorumla- +1 yıl
Yaaa çok tatlısın teşekkür ederim 🙏 aynen öyle oturur birlikte yeriz birde çay demleriz mis gibi oturur keyif yaparız
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 🌹🌿🌹🌿☘️🌹🌿🌹🌿☘️🌿
- +1 yıl
Rica ederim 🌷
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılSeni bulmuş daha ne istiyor ki zaten 😂😂😂
018 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama 🤣 bende öyle düşünüyorum 🤣 hiç kimse benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez 😂
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Ya heralde ya kek ve çorba aynı anda kim yapabilir ki zaten 😂😂😂😂
- +1 yıl
Ya dimi ama böylede hamarat biriyim işte 🤣 valla beni alan adam yaşadı 😂😂
- +1 yıl
Valla hele de benim gibi boğa burcu boğazına düşkün birisi alırsa tamam. 😂😂😂
- +1 yıl
🤣🤣 bu kekle adamın önce gözünü sonra midesini doyururum 🤣 adam belkide yaptığım kekten etklenip evlenilecek kadın işte bu diye de düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez 😂 diye düşünüyorum 🤣
- +1 yıl
Aynen öyle seni elinden kacırmak isteyenin zaten akılla ilgili sorunu vardır kesin 😂😂😂😂
- +1 yıl
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Eğer adam evlilik teklifi yapmazsa ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Reca ederim gercekler bunlar 🤗🤗🤗🤗😉
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Teseklür ederim 🤗🤗🤗
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋🙋 iyi geceler
- +1 yıl
Bunarada boydan halinde masallah harikasın 🙈🙈🙈 iyi geceler 🌹🌹
- +1 yıl
Estafurullah sen güzel bakmışsın güzel görmüşsün yinede teşekkür ederim 🙏🙏🙏 iyi geceler
- +1 yıl
Ben sadene gördügümü söyledim görülen köy klavuz istemez sonucda 🤗🤗
+1 yılOlmamış bu bir dahaki sefere böyle yap.
04 Yorumla- +1 yıl
tamam pikiii 😄 öyle yaparım 😂
- +1 yıl
Eğer bu keki de yapıp adam evlilik teklifi yapmazsa ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Parmağına yüzük takarsa 5bin liranı alırım 🤭
- +1 yıl
😂😂tmm pikiii senin canın sağolsun... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı.
+1 yılIslak kek dediğin böyle olur gadası
011 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 bende öyle düşünüyorum 🤣 adam belkide yaptığım kekten etkilenip evlenilecek kadın işte bu diye de düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣
- +1 yıl
Öyle tabi işini bilen kadını kaçırmak istemez
- +1 yıl
Hayvan herif eğer evlilik teklifi yapmazsa ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Terlikle olmaz oklava gerek 😂
- +1 yıl
Adam elimde kalmasın sonra 🤣 kırk yılda bir evlenicek adam bulmuşum 🤣 zaten piyasa çok hareketlendi 😂 erkekler Çarşamba fanilası gibi kapanın elinde kalıyor 🤣 bugün bulduğun yarin elinden gidiyor 😂 oyuzden nikah masasına oturtana kadar nazik davraniyim sonra suratının üstüne oklavayi yerleştiririm 😂😂
- +1 yıl
Bedavaya almıyoruz ya gül gibi kız veriyoruz o kadar da olsun 😂
- +1 yıl
Ayy aman efendim teveccühünüz çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 🙃
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAfiyet olsun abla güzel olmuş
00 Yorumla mutfak arkasını görmeden asla :)
https://www.youtube.com/embed/3RFUxnBlQfA12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏🙏
Islak mıslak götür eli boş popiş* yaş gitmekten iyidir. Farklılık olsun kahvenin yanında yersiniz tertemiz.
10 YorumlaKekin adı ıslak kek ama bu kadın bildiğin sulu yapmış. Demek ki herşeyin fazlası var bu hatunda diyerekten ıslak kekin keki gibi eriyip gider o adam:)
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adam yaptığım kekten etklenip evlenilecek kadın işte bu diye düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istemez 😂 diye düşünüyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Çok haklısın onuda yapıyım 😂 çünkü acele etmek lazım piyasa çok hareketlendi 😂 erkekler Çarşamba fanilası gibi kapanın elinde kalıyor 🤣 bugün bulduğun yarin elinden gidiyor 😂
Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Senin gibi güzel bir kızı keke degisirmi arkadaşım. Zehirden olsa o kek yer insan ucunda büyük ödül var sonucta
04 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 bende öyle düşünüyorum 🤣 eğer adam zehirlenip ölmezse kesin yaptığım kekten etkilenip belkide evlenilecek kadın işte bu diye de bilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bana şuana kadar hiç bir erkek hayır demedi ama evet de demedi 😂
- Yeme & İçme konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılMizah anlayışına paralel olarak bence ciddi düşünebilir.
cut.
010 Yorumla- +1 yıl
😂😂 bende öyle düşünüyorum 🤣 kekten etklenip işte evlenilecek kadın bu diyebilir 🤣 zaten akıllı bir adamsa benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istemez 😂😂
- +1 yıl
Tabi ki, her daim yüzü de güler.
- +1 yıl
Zehirlenip ölmezse evet yüzü gulebilir 😂😂
- +1 yıl
Valla beni alan yaşadı 😂😂
- +1 yıl
Bencede, rengarenk, enerji dolusun : )
- +1 yıl
Dimi 🤣 enerjik olduğum ordan cokmu belli oluyor yaa 😂
- +1 yıl
Gülecensin, pozitifsin, her şeye pozitif tarafından bakıyorsun, yaşam dolusun : )
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi
- +1 yıl
Elbette, Rica ederim : ))
- +1 yıl
İyi akşamlar 🙋🙋🙋
- Yeme & İçme konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılYüzen kek olmuş😄
Islak kek ile ciddi düşünüyorsa yüzen kek ile hemen evlenmeniz gerek.
02 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adam yaptığım kekten etklenip evlenilecek kadın işte bu diye düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Aynen öyle😂
+1 yılKekin en ıslak yeri için savaşan benim gözümde bu kek muazzam, ellerine sağlık maşallah tütütü. 😂
00 Yorumla
+1 yılonu bilmem ama bana kek yapan sevgiliyi çok seksi bulacağım kesin 😁
06 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣🤣 adam belkide yaptığım kekten etkilenip evlenilecek kadın işte bu diye düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣🤣
- +1 yıl
👍 evet, neden olmasın ki.. bu arada kekinin tadını merak ettim 😉
- +1 yıl
😂😂 senin canın sağolsun ben sana daha ıslağını yaparım 😂
- +1 yıl
😁😁 işte bunlarla gelin erkeklere 😂😂 ıslak, daha ıslak 😛😛
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
😁😂😛
+1 yılIslak kek nasıl oluyor ben çok merak ediyorum ya keki yapıp ıslıyor musun
05 Yorumla- +1 yıl
İnternetten bakın
- +1 yıl
Çok güzel ve lezzetli olur
- +1 yıl
Ben görseli mizah amaçlı koydum gerçekte ıslak kek bu şekilde olmuyor tabiki
- +1 yıl
Kesinlikle güzeldir Tabii ki Bir ara tavsiyeni oyacağım bakacağım yiyeceğim çayla beraber
- +1 yıl
Tm peki 🤗
+1 yılAsiri derecede subliminal mesaj algilandi 😅😅
09 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adam belkide yaptığım kekten çok etklenip evlenilecek kadın işte bu diye düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Subliminalden kastim o degildi yawrum 😅 bu kadar sulu ve islak olman pardon yani kekkin cok sulu ollmasi 😅
- +1 yıl
😂😂 burada konumuz kek zaten ben değilim beyefendi 😂
- +1 yıl
Senin aklın fikrin orada olduğu için böyle subliminal bir mesaj alman da çok normal
- +1 yıl
Konu benmiyim? Sen niye gelip bana salliyorsun? Sana birsey diyen oldumu arkadasim. Su sosyal medyada sakadan anlamiyorsunuz
- +1 yıl
Haydaaa sen bana saklarken iyi ben söyleyince mi kötü oldu yavru ceylanım 🤣
- +1 yıl
Beni tanımış olsaydın şu kelimeleri bana kullanmadın diye düşünüyorum bu sitenin en makara en neşeli üyesiyim ben herkes beni bu şekilde tanıdı
- +1 yıl
Bana sen alindin gibi geldide.
- +1 yıl
Hayır gülüm olur mu öyle şey alınacak bir durum yok bu soruları da mizah amaçlı soruyorum zaten birlikte gülüp eğlenelim diye eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi birde ben sayfamda , sorularim yorumlarım hep mizah ağırlıklıdir bunu sayfaya bakarak ta görebilirsiniz birde yorumlarda bir insanla tartışmak hiç prensibim değildir ben makara muhabbetlerin insanıyım burada da öyle tanınıyorum oyuzden benlik bir sıkıntı yok arada olur böyle anlaşmazlıklar hepimiz insanız sonuçta
İyi yuzmusler. Nikahına bile alir rahat. ol. severiz ip ıslak keki
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adam belkide yaptığım kekten etklenip evlenilecek kadın işte bu diye de düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez 😂😂 diye düşünüyorum 🤣
- Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu tam ıslanmamış keklerin boy vermesi lazımdı. Az saha Çeşme suyu ekle tamamdır
04 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 adam beni almaktan vazgeçer sonra 😂 belkide adam yaptığım kekten etklenip evlenilecek kadın işte bu diye de düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Aklı başında adam zaten keke göre karar vermez 😂 bas biraz daha suyu sen 😂
- +1 yıl
😂😂 eğer adam zehirlenip ölmezse 😂 kesin mutluluk kapıda demektir 🤣
- +1 yıl
Çünkü hiç bir erkek bana şuana kadar hayır demedi 😂 ama evet de demedi 😂🤣
+1 yılKekin gibi sen de bu kadar ıslak mısın diye sorardım 😃
013 Yorumla- +1 yıl
Sen bir şey sorma bence 😂 Yemene bak 😂
- +1 yıl
Can alıcı soru. Evet desin evlenene kadar sevişmemeye razıyım 😃
- +1 yıl
🤣🤣 bana hiç bir erkek şuana kadar hayır demedi ama evet de demedi 😂😂
- +1 yıl
Sen keki böyle yap. Evet diyen erkek çıkar elbet 😃
- +1 yıl
Hayırlısı bee gülüm 😂😂 olmadı önümüzdeki maçlara bakicaz artık 😂
- +1 yıl
Azıcık cilveye bakar iş 😃
- +1 yıl
Eğer evlilik teklifi yapmazsa ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Eli maşalı 😃😃
- +1 yıl
Hayır terlikli 😂😂
- +1 yıl
Cilve dedik ağzına terlik diyosun 😃😃
- +1 yıl
🤣🤣 belki şiddet içerikli seviyorum dur 😂 herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır öyle degilmi beyefendi 😂😂
- +1 yıl
Hmm yatakta da seni bağlamak lazım 😃😂
- +1 yıl
Ben seni yatağa bağlasam vursam kırbacı vursam kırbacı nasıl olur du 😂 hee hınzır şeyyy seni 🤣
+1 yılBu nası kek böyle derhal burayı terkediyorum der ve çıkar sjsjsjdksm
02 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 adam beni almaktan vazgeçer sonra 😂
- +1 yıl
O kim yaaa sen ona mı kaldın defolsun gitsin bunun için seni almayacaksa aaaa bi güzel döveriz onu sonra yollarız sen içini rahat tut güzel döverim bak 😂
+1 yılKekin az bişey suyu gelmiş sanki 🤦♂️😅. Güzel jestler bunlar 👏
011 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adam yaptığım kekten etklenip evlenilecek kadın işte bu diye düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istemez 😂 diye düşünüyorum 🤣🤣... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim ya hamaratlık şimdi kadınların çoğunda vardır illaki ama ilk başta böyle bir jest güzel bir düşünce +1 bence
- +1 yıl
🤣🤣 bencede adam zehirlenip ölmezse eğer mutluluk kapıda demektir 🤣🤣
- +1 yıl
Zehirlenmez heralde ya tarihi geçmiş bir şey kullanmadın inşallah 😅
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 inşallah kullanmamışımdir 🤣 adam ölürse kesin evde kalırım 😂
- +1 yıl
Kimsenin evde kalacağına inanmıyorum ben bazıları kendini o duruma bilerek sokuyor gerek yok moral bozmaya herkesin vardır bir eşi mutlaka. Ama dikkati elden bırakmamak gerek 😅
- +1 yıl
Yani orası öylede yinede acele etmek lazım 😂 piyasa çok hareketlendi erkekler Çarşamba fanilası gibi kapanın elinde kalıyor 🤣 bugün bulduğun yarin elinden gidiyor 😂
- +1 yıl
İnsanlar son zamanlar da çoğu şeye aç bu birazda nefisten kaynaklanıyor… önemli olan anlayışlı samimi biri olması gereksiz olduktan sonra onlar asla bitmez o gider diğeri gelir 😅
- +1 yıl
tamam pikiii 🤗 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 iyi akşamlar
- +1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nolcak ya suyunuda içersiniz şerbet niyetine jdjfhf 😅
04 Yorumla- +1 yıl
😂 dimi ama bende düşünüyorum adam belkide benim yaptığım kekten etkilenip evlenilecek kadın işte bu diyebilir 🤣 adam aklı başında bir adamsa zaten benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istemez 😂diye düşünüyorum 🤣🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
🤗🤗🤗
+1 yılAdet kanını koyabilmek için çok akıllıca bir taktik bravo.
06 Yorumla- +1 yıl
burada mizah amaçlı bir soru sormuşum beraber gülüp eğlenelim diye bu yorum size yakışıyor mu peki? güzel yurdumun güzel insanı
- +1 yıl
Bende ironi yaptım niye bu kadar ciddiye aldın ki yoksa kendine bağlamak için koydun mu?
- +1 yıl
Sen söylemeden önce böyle bir şey aklımda yoktu sayende öğrenmiş oldum 😂 eğer evlilik teklifi yapmazsa kesin artık koyarım 😂
- +1 yıl
Adama kötülük yaptım desene seninde ahiretini yaktık.
- +1 yıl
Ne kötüyüm..
- +1 yıl
😂😂 aynen öyle oldu 🤣 adam şimdi senin yüzünden beni almaktan vazgeçer 😂 piyasa zaten çok hareketli elimi çabuk tutsam iyi olucak 😂 erkekler Çarşamba fanilası gibi kapanın elinde kalıyor 🤣 bugün bulduğun yarin elinden gidiyor 😂😂
kekten değilde tipten kaybedersin zaten yani düşünmez
05 Yorumla- +1 yıl
😂😂 açıksözlülükte @Bigdadyy gibi ol 😂😂
- +1 yıl
Saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
🤗🤗
+1 yılAz daha pişir suyunu çeker o.
Ciddi düşünmezse şutla gitsin 😂01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 eğer evlenme teklifi yapmazsa ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣🤣🤣
Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Lezzeti vitamini suyunda ekmek ban de😂😂😂😂
06 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 önemli olan onu düşünüp yapmam degilmi 😂
- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adam yaptığım kekten etklenip evlenilecek kadın işte bu diye düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istemez 😂 diye düşünüyorum 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılBir sonraki buluşmaya nikah memuru ile gelir ne diyorsun khkggjc
10 Yorumla2. buluşmada yaprak sarması bekleyebilir, dikkat et 😃
00 YorumlaErkekler ıslak severler
doğru yoldasın
00 YorumlaGünaydın. Çok ciddi düşünür gel birlikte yüzelim der hemen :)
00 Yorumla
+1 yılKuru kek varken ıslak kek:) ilgi çekici reis
00 Yorumla
+1 yılDüşünmen yeterli bebisko güzel bı incelik. Tabi anlayanaaaaa anlamayani da boş ver
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılBoş onu çayı demledim al bana gel ıslak kekini birlikte yeriz
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Buna sırılsıklam aşk denir bence. Yemeyip yanında yatardım ben olsam :D
00 Yorumla
+1 yılKeki süzgece al bir saat dinlensin düzelir😂
04 Yorumla- +1 yıl
İnşallah adam keki yiyip zehirlenmez 🤣🤣 eğer zehirlenip ölmezse kesin beni alır 😂 benim gibi hamarat bir kadını kaçırmak istemez elinden 😂😂
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌿🌹🌿
- +1 yıl
Zehirlenirse de çok narin olduğunu gösterir zaten öyle insandan da eş olmaz o ne öyle prenses gibi
- +1 yıl
Kek
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem ıslak kek yapamıyorsun hem de fotoğraf çekemiyorsun sanırım
01 Yorumla- +1 yıl
Ozaman kesin evde kaldım 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılKekin ıslaklıgı önemli degil senin ıslaklık varken
03 Yorumla- +1 yıl
burada konu kekin ıslaklığı benim değil aslan parçası 😄
Cevap sahibi+1 yıl🙈👍
- +1 yıl
+1 yılSadece kekin ıslak en azından iyi tarafından bak 🤣
030 Yorumla- +1 yıl
Başka neresi ıslak olacaktı yaa 😂
- +1 yıl
Sen gayet iyi anladın konuşturma beni 😅
- +1 yıl
Konuşma sende ozaman çok bilmiş şey seni 😂
- +1 yıl
Sen kadar usta olamam sen üstadımızsın 😂
- +1 yıl
Ha şunu bileydin acemi çaylak seni 🤣
- +1 yıl
Hünerimi daha göstermedim sende beni iyice bamya tayfadan eyledin 😅 ben pratikte yaparım şovumu 😎😂
- +1 yıl
Bunu söylemeniz gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂
- +1 yıl
Kendini acemi gösteren sensin ben değilim
- +1 yıl
Benim ustalığımi dile getiren de sensin
- +1 yıl
Acıdan mı diyecektim bir an göz yaşarmasi meğerse fazla gülmektenmiş 😁
- +1 yıl
Şakasına takıldım ya sadece sen kadar profesyonel olma ihtimalim yok o kadar hepsi 😃
- +1 yıl
Ben ağzımı açıp bir şey dedim mi çünkü kaliteli malın reklamı olmaz derler 😂 kadın düşmanı seni 🤣
- +1 yıl
Kadın düşmanı değilim daha çok senin dedektifin demem lazım. İzlemedeyim. Hatta şu an bile bu saatte neden uyumadigini sorguluyorum kendi kendime 😁
- +1 yıl
Yaptığın yorum sana yakışıyor mu peki güzel yurdumun güzel insanı laf sokmak için mi yorum yapma gereği duydunuz
- +1 yıl
Estağfurullah öyle bir durum yok. Tam aksine sizin dişil enerjinize eşlik etmek
- +1 yıl
Sen neden uyumadigimi güzellikle sorsaydin ben sana söylerdim zaten
- +1 yıl
Ne bilem belki de her gün bu saatte ayakta olabilirsin ondan ötürü direkt sormadım 😐
- +1 yıl
Yorumlarda birisiyle zorlaşmakta hiç prensibim değildir bunu biliyormuydumuz benim sorularım yorumlarım hep mizah ağırlıklıdir çünkü eğlenmek için burdayiz iki stres atalim gülelim diye
- +1 yıl
Zitlaşmak
- +1 yıl
Evet genelde troll insanızın haliyle sizi tanımak da tanışmak da mümkün olmuyor. En kötü tarafı o 😕
- +1 yıl
Tanımadan usta olduğumu biliyiorsun ama
- +1 yıl
Bilmem sadece yorumlara dayalı fikir beyan ettim belki de sakalarini çok ciddiye alıp anlam yükledim
- +1 yıl
Demekki göründüğü gibi basit bir insan değilim biraz olaya mantıkla bakarsanız bunu anlamak hiçte zor olmayacak ben özelden dahi birisine yazma fırsatı sunmuyorum gerisini sen düşün artık çömez seni 🤣
- +1 yıl
Sunmazsın tabii kendini kapatmışşın öylece. Açsan açılacak gibisin. Risk alamıyorsun 🤪
- +1 yıl
Güzel yurdumun güzel insanı yorumlara sorulara bakarak ancak benim mizahi bir zekaya sahip birisi olduğumu anlayabilirsin kişiliğimi değil
- +1 yıl
Mizah denmez ona zorlama denir de yine de gülelim hadi biz gelenekçi espri anlayışına sahip olduğundan
- +1 yıl
Bak gördünmü ne güzel söyledin mesaj kurumu kapatmışım her önüne gelen insanın bana ulaşmasını istenemişim yorumlardan öteye taşımamışım demek ki öyle basit bir insan değilim sohbetlerimi açıktan yapıyorum ve konuşmayı orada tadında birakiyorum
- +1 yıl
Ben kimseyi yorum yazın ya da Gül'ün diye zorlanıyorum ki gülüm zaten srn kendin yazmışsın gen takip et diye de kimseye şuana kadar söylemedim
- +1 yıl
Bu kadar sorularım süper soru seciliyorsa yorumlarım üyeler tarafindan en iyi görüş seciliyorsa ve ben bu seviyeye kadar gelebilmişsem burada bir emek var demektir gülersin gulmezsin beğenirsin ya da begenmezsin saygı duyarım ✋
- +1 yıl
Görüşüne saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏. İyi geceler Allah'a emanetsin 🤗
İlk sorunu kaldirmaslardi 😂. Şimdi sevhilimli başlık açınca mi sitede tutuyorlar. Ah KS ah seni yaramaz
02 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok gülüm aynı soruyu iki defa sormusum en son sorduğum soruyu kaldırmışlar iki kere sorulduğu için bu daha öncede başıma gelmişti birusini kaldırmışlardi
- +1 yıl
İkiside aynıydı sorunun zaren başlığı ben soru gitmedi diye ikikere basmışım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin varmıydı senin ☺️ Kadın bir erkeğe kendi elleriyle hamur işi yapıyorsa tadı olmasa bile o kişi kendine verilen değeri bilmeli alıp direk nikah masasına götürmeli ☺️
03 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 bende öyle düşünüyorum adam yaptığım kekten etklenip evlenilecek kadın işte bu diye düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istemez 😂 diye düşünüyorum 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHerkese aynı cevap kopyala yapıştır 😉
- +1 yıl
🤣🤣 tamam pikii 🤣
+1 yılHayatımda gördüğüm en iyi ıslak kek hemde yüzen ıslak kek 🤣🤣🤣🤣 haykırdım gülmekten 🤣🤣
08 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bence kekten çok etkilenip evlenilecek kadın işte bu diye düşünebilir 😂
- +1 yıl
Huuuuuu ne demezsinn hrmen resmi nikah kıydıracak🤣🤣🤣 ben erkek olsam bende böyle marifetli suda yüzen kek yapan kadını kaçırmazdım 🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
😂😂 inşallah akıllı bir adamdır da benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmaz 😂😂
- +1 yıl
İnşallhhh
- +1 yıl
Canım bulmuş senin gibi birini bırakırmı be seni almayanlar utansınnn 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Dimi ama🤣 beni almayan adamın Allah bin belasını versin insallah 🤣🤣👏
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 kendine iyi bak Allah'a emanetsin 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
- +1 yıl
Sende iyi akşamlar🙏🏾🙏🏾💕💕💕
+1 yılkendini anlatmıssın sankı bayadır sevgılı yok heral
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı.
u +1 yılKekler yüzme biliyordur umarım.😕
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂 deme öyle deme öyle 🤣 adam senin yüzünden beni almaz evde kalırım valla 😂🤣
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
Sanırım çok marifetlisiniz
06 Yorumla- +1 yıl
😂😂 nerden anladım ıslak kekten mi 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 yani böylede hamarat biriyim işte
+1 yılSen bunu bardakla ver bence 😂😂
08 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 senin yüzünden adam beni almaktan vazgeçicek 😂 adam belkide yaptığım kekten etklenip evlenilecek kadın işte bu diye de düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi böyle hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bende aynı şeyi düşündüm ilk başta ama sadece düşündüm işte 😂😂😂
Birazını da şişeye koy eve götürsün kaynana 😂😂😂 - +1 yıl
tamam pikiii 😄 öyle yaparım sonuçta el emeği kek yapmışım 🤣 eğer adam zehirlenip ölmezse kesin 😂 mutluluk kapıda demektir 🤣 birde piyasa fazla hareketlendi 😂 erkekler Çarşamba fanilası gibi kapanın elinde kalıyor 🤣 bugün bulduğun yarin elinden gidiyor 😂
- +1 yıl
Sende bu marifetler varken gitmez merak etme 😂😂😂
- +1 yıl
Eğer bu keki yedikten sonra da evlilik teklifi yapmazsa ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hayatta kalırsa yapar inşallah 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣 hayırlısı bee gülüm 😂😂
- +1 yıl
E hadi bakalım
+1 yılAaa bu şey değil mi kekli su
08 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 adam senin yüzünden beni almaktan vazgeçecek 😂 adam belkide yaptığım kekten çok etklenip evlenilecek kadın işte bu diye de düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi böyle hamarat birisini elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
O sırada adam: aaa çorba yapmış dkdjdjsj
- +1 yıl
İnşallah zehirlenip ölmezse 😂 kesin mutluluk kapıda 🤣 piyasada hareketlendi 😂 erkekler Çarşamba fanilası gibi kapanın elinde kalıyor 🤣 bugün bulduğun yarin elinden gidiyor 😂 oyuzden böyle el emeği bir şey hazirladim 😂😂
- +1 yıl
Hsjdjshahah iyi bakalım kaptırma küçük enişteyi
- +1 yıl
😂😂 enişten bu kekten sonrada evlilik teklifi yapmazsa ağzının üstüne terlik vurarım 🤣🤣
- +1 yıl
Hadi bakalımm
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- Yeme & İçme konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliniz var mı hanımefendi gerçekten
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır gülüm yok mizah amaçlı soruyorum bu soruları beraber gülüp eğlenelim diye 🤗
- +1 yıl
Hım anladım hanımefendi
- Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılİslak mi yuzen kek mi? 🤣🤣
07 Yorumla- +1 yıl
😂😂 islak kek yaptım 😂 adam belkide yaptığım kekten etklenip evlenilecek kadın işte bu diye de düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣🤣 sayın piskopat beyefendi 😂
- +1 yıl
Adama bagli akilli olsa oda
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum 🤣 benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez 😂 valla beni alan yaşadı 😂
- +1 yıl
Her eve lazim. Gungoren spor komplesine gidiyor musun? Veya gittin mi hiç
- +1 yıl
İki gün önce önünden geçtim 😂 ama içine hiç girmedim
- +1 yıl
Oraya kayit oldum, oraya yuzme ve fitness. Belki biliyorsun bilgi alayim diyecektim
- +1 yıl
Öylemi çok iyi yapmışsın valla ben dedim ya hep dışardan görüyorum içi nasıldır bilmiyorum bir git bakalım beğenmezsen bırakırsın hadi hayırlısı olsun inşallah 🤗
+1 yılEvde kalcan bu gidişle sen😒
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 deme öyle deme öyle 🤣
- +1 yıl
Beklesin çeker o kaşıkla üstüne at ara sıra sıvıları😒
Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Haarika olmuş 😆😆😄😄😂😂🤣🤣
04 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 😂 teşekkür ederim böylede hamarat biriyim işte valla beni alan yaşadı 😂
- +1 yıl
🤣🤣 eğer zehirlenip ölmezse 😂 kesin alır benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣
- Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYüzen kek olmuş
011 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 istersen yüzen pizzada yapabiliyorum 🤣 böylede hamarat biriyim işte 🤣
- +1 yıl
Sevgiline yap sen 😒
- +1 yıl
😂😂 niye laa 🤣 sana yaparım diye mi korktun hınzır şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Daha çok gencim o yüzden istemedim 😒
- +1 yıl
Aşk olsun ben yaşlımıyım şimdi 😂😂
- +1 yıl
Ölmek için cesedim fazla yakışıklı demek istemiştim 😁😂
- +1 yıl
Ölmeni isteyecek kadar gaddar biri değilim ama sürünmende bir sakınca görmüyorum 🤣😂 seksi şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Vicdansız sabuha 😂
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 ağzına kimyon sürerim senin 😂😂
- +1 yıl
Uuu severizzzz 😋
- +1 yıl
tamam pikiii 😄😄
+1 yılKekler sosun içinde yüzüyor ahaha
07 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 deme öyle deme öyle 🤣 adam beni almaktan vazgeçer sonra 😂 kekler sosun içinde yüzecek tabi nerde yuzucektiki 😂 keki kapalı havuza götürüp yüzdürecek halim yok yaa 😂🤣
- +1 yıl
Enişte adayımız beğendi mi peki😂😂
- +1 yıl
Evett 🤣 senin elinden zehir olsa yerim dedi 😂 sen yeterki o gülen yüzünü asma dedi 😂
- +1 yıl
Valla enişte abimize helal olsun bende sevgilime yemek yapicam Benden yaprak sarma istedi 😂😂😂😂
- +1 yıl
😂😂 sende ıslak pizza yap bence 😂 adamın gözü gönlü açılsın 😂
- +1 yıl
İnşallah senin de sarmalar suyun içinde yuzmez 😂 sakın beni örnek alma valla evde kalırsın 😂😂
- +1 yıl
Abla valla sana bişey diyim mi ömrümde tek başıma sarma sarmadım benimki de beğenmez yaptığımı😂😂😂
Onu dusundugune dua etsin bence 😁
02 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 bende öyle düşünüyorum 🤣 aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
+1 yılIslak kek için mi ciddi düşüncek evliliği
013 Yorumla- +1 yıl
Ne yapsaydım yaa 😂 ıslak pizzamı yapsaydım 😂
- +1 yıl
Sevgilin ıslak kekin için mi ciddi düşüncen
- +1 yıl
Evett 🤣 çünkü emek vermişim önemli olan onu düşünmem değil mi? Belkide adam yaptığım kekten etkilenip evlenilecek kadın işte bu diye de düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Senin dediğin olsun
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim canım
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
- +1 yıl
🙋🏿♂️🙋🏿♂️🙋🏿♂️ iyi ki varsın canım
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 sizlerde öyle iyi ki varsınız iyi ki burdasınız 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim güzel gözlüm 🙏🏿 tşkr ederim saol sende burdasın ya mutluyum hem de çok🙏🏿
- +1 yıl
Takip edebilirmisiniz
- +1 yıl
@r_engarenkyollar hanfendi
- +1 yıl
Takip etme olayı rahatsız ettiyse özür dilerim
Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cesaretindem ötürü ciddi düşünür 😂
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adam yaptığım kekten etklenip evlenilecek kadın işte bu diye düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez 😂 diye düşünüyorum 🤣🤣
- Yeme & İçme konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılElinize sağlık yüzen kekte iyidir 😂
06 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 belkide adam yaptığım kekten etklenip evlenilecek kadın işte bu diye düşünebilir 😂zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
Aklı başında olmayan çok onların aklını başına getirecek kadınlara ihtiyaç hep var. 👍
- +1 yıl
Eğer evlilik teklifi yapmazsa ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣🤣
- +1 yıl
Ancak öyle fark ederler zaten.
Ne demiş ziya Paşa
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.” - +1 yıl
Hı hııı 😂😂
İlk buluşmada ev yapımı kek ha vay be! :))
05 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adam yaptığım kekten belkide çok etklenip evlenilecek kadın işte bu diye düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Yani adam eğer zehirlenip ölmezse 😂 kesin beni alır 😂 mutluluk kapıda demektir 🤣 o zaman
+1 yılAbla ben olsam çıkmam senle aıdhoıpojaslıkn
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 niye laa 🤣 benim gibi hamarat birisini kimse elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣
+1 yılŞaka mı bu ne böyle? Yüzük attırır bu kek aman ha
03 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 adam senin yüzünden beni almaktan vazgeçer 😂😂
- +1 yıl
Sen asıl bu keki götürürsün beni bunu söylemedigim için vurmaktan vazgeçmez 🤣😂
- +1 yıl
😂😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣
Evlilik diye yorumladım birtanem
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adam yaptığım kekten etklenip evlenilecek kadın işte bu diye düşünebilir 😂 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istemez diye düşünüyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYüzen kek gerçek değil hayırr 😂
10 Yorumla Kekli ıslaklık olmuş bu
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 536 cevap paylaştı. Hiç buluşmadan mı sevgili oldunuz? :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hı hııı 😂😂
+1 yılBeni ıslak kek niyetine yer
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım