Yeme & İçme 1 ay Severek yediğiniz tatlı hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Severek yediğiniz tatlı hangisi? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Yeme & İçme konusunda 10,8b görüş paylaştı. Sütlacı severim gadası 1 0 Yorumla
İyi1i Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Tulumbayı çok seviyorum ya nedense baklavadır sütlü tatlılardır falan o kadar severek yemiyorum ama tulumba ayrı bir lezzet ve tutku benim için 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Kaymaklı ekmek kadayıfı 😍👌😃Senin 1 11 Yorumla Soran 1 ay Şekerpare Yorumla Görüş sahibi 1 ay Senin ne ya söylesene merak ettim 🙃 Yorumla Soran 1 ay Söyledim ya Yorumla Görüş sahibi 1 ay Vaaaoovv bayılırım 😍Yapmayı biliyor musun peki ya da yapmayı bildiğin tatlılar ne Yorumla Görüş sahibi 1 ay Pardon son anda gördüm sorry 😃🙃 Yorumla Soran 1 ay Geçen yıl şekerpare yaptım hazır gibiydi :D Yorumla Görüş sahibi 1 ay Hmm güzel miydi yanı 😃😍 Yorumla Soran 1 ay Yiyenler beğendi Yorumla Görüş sahibi 1 ay Onu bunu bırak da şu an napıyosun peki benim çok canım sıkılıyor uzandım yatiyom sıkıntıdan patlamak üzereyim 😅😂🙃🙃 Yorumla Görüş sahibi 1 ay Hmm anladım 🙃Marifetlisin o zaman sen, yemek de güzel yapıyorsundur eğer öyleyse ve sevgilin eşin varsa çok şanslı cidden 😍👌🙃 Yorumla Görüş sahibi 1 ay Orada mısın nereye gittin ya 🙃 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay trileçe 1 3 Yorumla Görüş sahibi 1 ay siz? Yorumla Soran 1 ay Şekerpare Yorumla Görüş sahibi 1 ay ben çok güzel yaparım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Sütlacı severim gadası
Tulumbayı çok seviyorum ya nedense baklavadır sütlü tatlılardır falan o kadar severek yemiyorum ama tulumba ayrı bir lezzet ve tutku benim için
Şekerpare... Saka lan hepsini cok seviyorum
Kaymaklı ekmek kadayıfı 😍👌😃
Senin
Şekerpare
Senin ne ya söylesene merak ettim 🙃
Söyledim ya
Vaaaoovv bayılırım 😍
Yapmayı biliyor musun peki ya da yapmayı bildiğin tatlılar ne
Pardon son anda gördüm sorry 😃🙃
Geçen yıl şekerpare yaptım hazır gibiydi :D
Hmm güzel miydi yanı 😃😍
Yiyenler beğendi
Onu bunu bırak da şu an napıyosun peki benim çok canım sıkılıyor uzandım yatiyom sıkıntıdan patlamak üzereyim 😅😂🙃🙃
Hmm anladım 🙃
Marifetlisin o zaman sen, yemek de güzel yapıyorsundur eğer öyleyse ve sevgilin eşin varsa çok şanslı cidden 😍👌🙃
Orada mısın nereye gittin ya 🙃
Şekerpare, magnolia, muhallebi 😄🤭
künefe ve magnolya
Waffle
Ah sutlacc
Tiramisu
Künefe
baklava
trileçe
siz?
Şekerpare
ben çok güzel yaparım