Çayı nasıl içersiniz?

Tam yeri.. Şekersiz içiyorum. İçmeyin şu çayı şekerli şekerli ne o öyle bal gibi.. Asıl tadı böyle çıkıyor. Alıver şu kaşığı 🤣 şekersiz içenlerin tüm argümanlarını tek seferde sundum 🤪 evet şekersiz bu arada..
Bal gibi nasıl içiyorlar ya? Şeker komasına girecekler. Vay aferin sana. 🤗😄😄
Hahaha daha dur.. Şöyle o kaşığı hafif çarptırarak ve şekerleri çay tabağında alıp kenara koyarak bi havalanayım 🤣hahaha
Ooo bizimki de neler biliyormuş? 😄😄
Eee bilmem mi
Bir ara biz altı su üstü çay yapardık. Bir ara şeker koymayı unutmuşum ne kadar tadı acı gelmişti. 😄
Yooo delikanlı.. Asıl tadı şekersizken anlaşılıyor. 🤣
Geldi çayım, verdim kaşığı 🤪
Bak sen? Tamam senin için bugün çayı şekersiz içeceğim. 🥐🥐 😄😄😄
Afiyet olsun
Eyvallah
Tatsız sevmem tatlida sevmem orta tercihim
Sonunda benim gibi düşünen birileri varmış.
Görüş
24Görüş
Aslında Bir ara çay şekersiz içmeye alışmıştım ama sonrasında ne olduysa tekrar şekerli içmeye başladım yani genelde Orta şekerli içiyorum 1 veya 2 kaşık atıyorum
Şekersiz ben de içemiyorum. İki kesme şeker bana yetiyor.
Aynen kardeşim
Beklerim bu soruya Kız beni kendinden soğutmak mı istiyor? ↗
Ok..
Şekersiz severim gadası
Çay İçtiğim nadirdir bea.. daha çok kahveciyim😀 her ikisinide şekersiz içerim malum hayat ekonomisine bi katkımız olsun🙈😅 peki sen hangi türlü içersin🤔
Aaa! Çay içilmez mi yav? 😄😄😄
Çayı günde üç kere içerim iki şekerli. Kahveye gelince arada sırada Türk kahvesi veya pakette satılan toz kahvelerden içerim.
Teşekkür ederim. Ben takıldığımdan dolayı öyle diyorum. 😄😄😄
🤗🤗🤗😄
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Bol şekersiz yarısı dem, yarısı su , limonsuz. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Abla biz bir ara oni yapıyorduk altı su üstü çay üstüne az bir şey çay koyuyorduk. O günler aklıma geldi. 😄
Onu kastetmiyorum ben. Çayı çok demli sevmiyorum gerçek bir tiryaki değilim de ondan. 😎😎
Anladım ablacığım
Yarısı dem yarısı su deyince 😄😄😄
Bunlar fakedir lutfen sikayet edin @derinsiyah35 @archizmir @okan61trbzn @suskunemre12 @sıwar @mert_1 @last-yigit vs herkesi kandirmaya calisan zavallilar lutfen
Olur herkes şikayet etsin. Fake olduğunu nereden anladın?
Uzun fakat durumlar bu sekilde daha bir suru fake var onlar da ifsalanacaktir.
Tamamdır bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
Şu an fakeye denk gelmedim.
Rica ederim. Senin de varsa bunlar fake dedigin lutfen paylasir misin
Şu ana kadar denk gelmedim. Olursa soru paylaşırken güncelleme kısmında belirtirim.
Teşekkürler bu veya bir dahaki soruda belirtir misin bu kisileri? Bunlar kandirmaya calisan zavallilardir.
Tamam
Bazıları hesabını kapatmış korkaklar. Onun dışındakilerini şikayet edip engelledim. Kimse yorum yapan insanları rahatsızlık vermeye hakkı yok. Benim paylaştığım soruda sana veya bir başkasına rahatsızlık verilirse müdahale edeceğim.
Haklisin. Tesekkurler bu gibileri ozellikle burada cok fazlalar fakeler. Peki nasil buldun engelledikleri icin bulunmuyor. @ boyle mi buldun
Yok Google'dan KızlarSoruyor. com/uye/"engellenen üyenin adı"
Eyvallah yalnız hepsi bitişik olacak boşluk olmasın.
Sadece benim şikayet etmem fayda etmez ki bunları başka sorularda belirt ki hesapları kapansın. Kendine iyi bak.
Herkese belirtiyorum. Teşekkürler sen de kendine iyi bak.
Eyvallah
@vizyon24nremre bu hesap da sahte
Tabi ki şekersiz yani çayın tadını sekerle bozmaya gerek yok bana göre tabi 😁
Sen bilirsin herkesin damak zevki farklı. Allah sizlere kolaylık versin polis olmak kolay değil.
Çayı yıllardır şekersiz içerim ama sağlık övgüsü yapmayacağım tadını böyle seviyorum ben
Şekersiz tadı kötü ya denemiştim ama olmuyor. İki şekerli bana göre idealdir. Herkesin zevkleri ve tatları farklı.
Şu çayı şekersiz içenlerde ki hava üfffff 😏😏😏😜
Hmm evet 😄😄😄😄
İçmem seçeneği nerde :p şekerden geçemeyince çaydan geçtim pişman değilim
Aaa çay içilmez mi be ya? 😄😄😄😄
Sen bilirsin kardeşim 😄😄😄😄
Limonlu içen tek insan ben miyim? 😕 Çok güzel oysa ki. Şekersiz, limonlu. ☕
İçenler var staj yaptığım yerdeki abi içerdi. 😄
Yorumları okumiycam. Şimdi şekersiz içenlerin havasından geçilmez.
Şekersiz nasıl içiyorlar anlamış değilim. 😄😄😄 Oysa iki kaşık şeker idealdir. Tabi herkesin damak zevki farklı
Limon sıkıyorum. Balgamı şlak diye söküp atıyor.
İyiymiş
Şekersiz, demli.. Keyifli günler..
Ooo hem de demli 😄😄 keyifli günler
Teşekkürler..
Rica ederim
Şekersiz içiyorum şekerli bal gibi
Evet bal gibi
Çay içmiyorum ama sade kahve severim
Çay içilmez mi? 😄😄😄 Herkesin kendi tercihi doğrusu.
Normal sekerli😊
Bol şekerli o şeker boğazımı yakmalı ☕🍭
Şu sıra limon eşliğinde..
Az şekerli içerim çayı
Her zaman şekersiz arada limonla
En İyi Görüşler