Yeme & İçme En sevdiğiniz cips hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim cips gördüğünüz gibi mavi Doritos seviyorum her gün yerim mükemmel tadı var tavsiye ederim 🥰😅 Güncellemeler+1 yıl Türk değilim zaten. Babam Almanyalı annem Türk lütfen En sevdiğiniz cips hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 423 cevap paylaştı. lays mevsim yeşillikli 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Olur denerim gadası 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Sade cipsleri seviyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sadede Güzel dili mavi. Yapan var oda iyi ieiwmaks Yorumla
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sade cips en iyisi bana göre 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İllaki vardır bir tane en sevdiğin Yorumla therapistcat +1 yıl Ruffles’in sade patates cipsini seviyorum. Zaten çok cips yiyen birisi olmadığımdan kıt görüşlüyüm bu konuda 😁 Yorumla
kloropIast Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl yeşillikli lays ndkd 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa yeşili senden duyururum jsusmsisk 😅 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ketçaplı patito 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. kendim yaparım ya paketten uzak kalmak iyi D 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Baharatlı doritoss 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. doritos extreme <3 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bimde satılıyor güzell Yorumla sedomania2 +1 yıl evet çok güzel Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Doritos baharatlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benimde Yorumla RockNYeah +1 yıl 💪💪💪 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Şu 3 lü olanlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sarışın severmisjn. esmermi Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Sarışın esmer olan değil mühim olan düzgün insan sevebilmek. Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yemiyorum cips 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla bunasııladam +1 yıl Sağlıksız kanka Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Barbekülü pringles 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pringles hiç yemedim jsusmsisk * Yorumla
Abayarjin Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Peynirli soganli doritos 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğim ikinci cipsstur Yorumla
Mandalinaağacı1 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 365 cevap paylaştı. Lays, doritos 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yavaş ye boğulacan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yavaş. Yiyom zaten ahha 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yavaş ye çiğnemeden yutmaa çıldırtcan beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek yalana da başvurdun sen cidden çok değiştin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnandım güvendim hakkıyla geldim hakkımı verin sen yine de yavaş ye Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaha Yorumla
anton13 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Lays firindan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oda mükemmel Yorumla anton13 +1 yıl Aynen ellerin yaglanmiyor en azından yerken Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
lays mevsim yeşillikli
Olur denerim gadası
Aha pringless olabilirr
Sade cipsleri seviyorum
Sadede Güzel dili mavi. Yapan var oda iyi ieiwmaks
Sade cips en iyisi bana göre
İllaki vardır bir tane en sevdiğin
Ruffles’in sade patates cipsini seviyorum. Zaten çok cips yiyen birisi olmadığımdan kıt görüşlüyüm bu konuda 😁
yeşillikli lays ndkd
İlk defa yeşili senden duyururum jsusmsisk 😅
Ketçaplı patito
kendim yaparım ya paketten uzak kalmak iyi D
Cheetosun ketçaplısı hariç hepsi.
Ruffles Soğanlı olana bayılıyorum
Doritos Extreme.
doritos corap kokulu olani
Baharatlı doritoss
Lays fırından yeşil paket
doritos extreme <3
Bimde satılıyor güzell
evet çok güzel
Doritos baharatlı
Benimde
💪💪💪
Şu 3 lü olanlar
Sarışın severmisjn. esmermi
Sarışın esmer olan değil mühim olan düzgün insan sevebilmek.
Haklısın
Yemiyorum cips
Neden
Sağlıksız kanka
Barbekülü pringles
Pringles hiç yemedim jsusmsisk *
Peynirli soganli doritos
En sevdiğim ikinci cipsstur
Lays, doritos
Takis
Lays fırından
Hicbiri